Κρέσπο ο υπ αριθμόν 1 στην λίστα των πρασίνων

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.1.09

Ο Έρναν Κρέσπο είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο διακαής πόθος των διοικούντων των πρασίνων για να αποτελέσει την αιχμή της επίθεσης. Ο 33 χρόνος διεθνής Αργεντίνος φορ χαίρει της εκτίμησης του Ολλανδού τεχνικού Χενκ Τεν Κάτε και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πράσινοι προσφέρουν 1,5 εκάτ. ευρώ για την φετινή χρονιά στον Αργεντίνο σταρ ενώ για την περίοδο 2009/2010 ο Κρέσπο θα εισπράξει άλλα 2,5εκάτ. ευρώ, ενώ η Ίντερ για να συνενέσει στην παραχώρηση του θα λάβει 1,5εκάτ ευρώ.
Μοναδικό πρόβλημα μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι η σύζηγος του ποδοσφαιριστή που δεν επιθυμεί να φύγει από το Μιλάνο, ωστώσω επικρατεί αισιοδοξία πως σύντομα θα αλλάξει στάση.
Όσον αφορά για την περίπτωση του Ροντρίγκο Παλάσιο, ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει σε ΜΜΕ της πατρίδας του πως δεν τον ικανοποιούν οι φιλοδοξίες των πρασίνων, ενώ φαίνεται αμετακίνητος τόσο όσον αφορά το ετήσιο συμβόλαιο του όσο και η ίδια η Μπόκα Τζούνιορς που αξιώνει περισσότερα από 12εκάτ. ευρώ, ποσό που δεν φαίνεται να είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν οι πράσινοι.
Δυσκολία συναντούν οι περιπτώσεις των Φαλκάο της Ρίβερ Πλεϊτ και Νίλμαρ της Ιντερνασιονάλ. Για τον κολομβιανό άσσο της Ρίβερ υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό καθώς απαιτούνται περί τα 10εκάτ. ευρώ για την απόκτηση του, ενώ και η Ιντερνασιονάλ δεν συζητά να παραχωρήσει τον Νιλμάρ για ένα ποσό μικρότερο των 12εκάτ. ευρώ. Επίσεις δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση του Μπάριος
Αντίθετα φαίνεται να προχωρά η περίπτωση του Ντεϊβιντ της Παλμέϊρας ο οποίος θα αποκτηθεί εφόσον μείνει ελεύθερος και πιθανότατα θα δωθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.
Τέλος όσον αφορά τις περιπτώσης του Σπάχιτς, ο παίκτης έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί εφόσον δεν προκύψει κάτι καλύτερο όπως με τις περιπτώσεις των Ντούριτσα και Στράντλ ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ζένεφελτ από την Αϊντχόβεν εφόσον η Ολλανδική ομάδα ξεκαθαρίσει το ποσό που θέλει για τον δανεισμό. Αν ισχύουν τα 250.000ευρώ που ειπώθηκαν αρκετά δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αν όμως ανέβει το ποσό (σ.σ. ειπώθηκε ότι ζητούν 750.000) τότε θα εξεταστούν και άλλες προτάσεις
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ