Θρίλερ για τον άντι-Ντάρκο!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 27.1.09

Σε θρίλερ με Χιτσκοκικό φινάλε φαίνεται να μοιάζει η μεταγραφή του επιθετικού στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι αν και είχαν αρκετά χρονικά περιθώρια για να αναζητήσουν τον αντί-Κοβάσεβιτς προσπαθούν την ύστατη στιγμή να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει εναλλακτική λύση για την επιθετική τους γραμμή.
Αν και το Σαββατοκύριακο επικρατούσε η αισιοδοξία πως η περίπτωση του Βραζιλιάνο Ντάβι θα έκλεινε οριστικά, ωστώσω κάποια διαδικαστικά προβλήματα που προέκυψαν με την Ναγκόγια, την ομάδα στην οποία ο Ντάβι υπέγραψε προσύμφωνο τον Δεκέβρη φεύγωντας από την Σαπόρο, αναγκάζουν τους ερυθρόλευκους να αναζητήσουν άλλες λύσεις για τον αντί-Κοβάσεβιτς. Ωστώσω όπως υποστηρίζεται από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην ΠΑΕ, σήμερα θα δωθεί μια οριστική απάντηση για την περίπτωση του Ντάβι.
Εχθές ο προπονητής των ερυθρολεύκων Ερνέστο Βαλβέρδε κατάθεσε μια λίστα από επιθετικούς που δίνονται υπό παραχώρηση και αγωνίζονται στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βάσκος τεχνικός ζήτησε έναν από τους Τρέχο (Μαγιόρκα), Χουάνχο (Σανταντέρ), Σοριάνο (Εσπανιόλ), Μακντονάλντο (Χιχόν), Τσιτέ (Σανταντέρ), Ντάτι (Οσασούνα) και Γκοϊτόμ (Βαγιαδολίδ) και οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να προχωρήσουν τις επόμενες μέρες. Εναλλακτική λύση φαίνεται να υπάρχει από την ενχώρια αγορά όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει διερευνητικές επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης για την παραχώρηση του Λούτσιο Φιλομένο με μεταγραφή ενώ λίγες πιθανότητες υπάρχουν για την περίπτωση του Ερνέστο Φαρίας από την Πόρτο καθώς τόσο η αμοιβή του ποδοσφαιριστή όσο και οι απαιτήσεις της πορτογαλικής ομάδας και η υψηλή οψιόν αγοράς δεν ελκύουν τους ερυθρόλευκους.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ