Αποτελέσματα 19ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.1.09

Ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο έκανε ο Ολυμπιακός έπειτα από την νίκη που πέτυχε στο Γ.Καραϊσκάκης επί του ΟΦΗ. Ισόπαλο ήρθε το ντέρμπι του βορρά μεταξύ ΆΡΗ και ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα που είχε ένταση, αλλά λίγες φάσεις ενώ την παράσταση έκλεψαν τα επισόδεια εκτός του αγωνιστικού χώρου. Σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός επί του Ηρακλή όπως και ο Αστέρας Τρίπολης επί του Λεβαδειακού. Για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν κέρδισε ο Εργοτέλης τον Παναθηναϊκό ενώ την νίκη σε συνδιασμό με καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ επί του Πανιωνίου. Ισόπαλοι ήρθαν ο Θρασύβουλος με την Skoda Ξάνθη, και η Λάρισα με τον Πανσεραϊκό.

αναλυτικά:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0
Σημαντικό βήμα για την παραμονή του έκανε ο Αστέρας Τρίπολης που πέτυχε την δεύτερη συνεχομενη νίκη του. Κορυφαίος των γηπεδούχον ήταν ο Φιλόμενο που πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (32', 62') ενώ έχασε πέναλτι στο 55.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0
Έπειτα από το διπλό στο ΟΑΚΑ, ο Εργοτέλης κέρδισε και στην Κρήτη τους πράσινους. Οι γηπεδούχοι εκμεταλεύθηκαν την αποβολή του Ρουκάβινα στο 52 και δυο λεπτά αργότερα πέτυχαν το νικητήριο γκολ με τον Ρομάνο στο 55'.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 1-1
Το πρώτο ημιχρονο ήταν αρκετά καλό από τις δυο πλευρές που πέτυχαν από ένα τέρμα, όμως στην συνέχεια δεν κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο γκολ . Καλύτεροι οι ακρίτες στο μεγαλύτερο διάστημα που περιόρισαν αρκετά τα ατού της ομάδας της φυλής. Τα γκολ πέτυχαν οι Μαρτορέλ (11') και Ποϊ (27').

ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 0-0
Την παράσταση έκλεψαν τα επισόδεια στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετή ένταση, δίχως όμως φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.
Χαμένη ευκαιρία για τον Άρη που δεν εκμεταλεύθηκε την ισοπαλία της Λάρισας, ενώ ο ΠΑΟΚ πρέπει να φεύγει ευχαριστημένος από το Κλεάνθης Βικελίδης έπειτα από την ααποβολή του Κονσείσάο στο 38.

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-1
Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να παίρνουν την νίκη που θα τους έδινε τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα play off. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και οι δυο ομάδες, με την Λάρισα να έχει περισσότερες ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ, κάτι που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Τα γκολ πέτυχαν οι Ζουράφσκι στο 18' και Κωσταντινίδης στο 92'.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0
Σημαντική νίκη έκαναν οι γηπεδούχοι που δύσκολα θα μπουν σε περιπέτειες για την παραμονή τους στην Α' Εθνική. Αδύναμος να απειλήσει την εστία του Πανθρακικού ο Ηρακλής που δεν δημιούργησε ευκαιρίες έπειτα από το γκολ του Ριέρα στο 5'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 2-1
Αρκετά καλό ρυθμό είχε ο Ολυμπιακός που ήταν ανώτερος του Όφη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού όμως έχασε ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με τέρμα του Ντιόγκο στο 7' και στην συνέχεια δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες ενώ έχασαν και ένα πέναλτι στο 22 όταν ο Ντιόγκο αστόχησε. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρήσουν στο 62' με τον Σίμιτς, όμως η είσοδος του Λουτσιάνο Γκαλέτι ήταν καταλυτική καθώς ο πρώτος σκόρερ των ερυθρολεύκων πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 67'.

Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0
Την καλύτερη της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ με αντίπαλο τον Πανιώνιο που σε κανένα βαθμό δεν θύμιζε το σύνολο των προηγούμενων αγωνιστικών. Από ένα γκολ πέτυχαν οι παίκτες που αγωνίζονταν στην επιθετική γραμμή της Ένωσης. Μπλάνκο στο 7', Εντίνιο στο 27' και Σκόκο στο 47' οι σκόρερ.

βαθμολογία:
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 48
2. Π.Α.Ο.Κ. 37
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 36
4. Α.Ε.Κ. 34
5. ΛΑΡΙΣΑ 27
6. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 25
7. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 25
8. ΑΡΗΣ 25
9. SKODA ΞΑΝΘΗ 24
10. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 23
11. ΗΡΑΚΛΗΣ 22
12. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 22
13. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 20
14. Ο.Φ.Η. 14
15. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 13
16. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 12

σκόρερ:
1. Μπλάνκο 9
2. Γκαλέτι 9
3. Λεονάρντο 8
4. Εντογιέ 7
5. Μουσλίμοβιτς 7
6. Φιλόμενο 7
7. Σέζαρεκ 7
8. Ογκουνσότο 6
9. Πάρα Φακούντο 6
10. Κουμορτζί 6
11. Ντιόγκο 6

επόμενη αγωνιστική:

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ο.Φ.Η. - ΛΑΡΙΣΑ 16:45 NOVA
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ 19:00 NOVA


ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 15:00
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 15:00
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 16:45 Alpha
Π.Α.Ο.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 NOVA
Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 NOVA
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:00 ΝΕΤ



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ