Ο Βάγκνερ Λοβ και οι άλλοι...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.1.09

Ομιχλώδες φαίνεται να είναι το τοπίο για την μεταγραφή του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό. Οι τελευταίες πληροφορίες από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναφέρουν πως ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποσό που θα διατεθεί για την μεταγραφή του αντί-Ντάρκο και αρκετοί εικάζουν πως ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει αρκετά συντηρητική πολιτική στην μεταγραφική περίοδο του Ιανούαριου.
Βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί και η έκπληξη στο μεταγραφικό παζάρι μιας και έχουν έρθει προτάσεις από αρκετά αξιόλογους παίκτες, όπως αυτή του Βάγκερ Λοβ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Ρωσική ομάδα να αξιώνει 6εκάτ. ευρώ. Ακόμα ενδιαφέρουσα φαντάζει η περίπτωση του Μάξι Λόπεζ της Φ.Κ. Μόσχας που προτάθηκε εχθές από τον ατζέντη του Αργεντίνου, ο οποίος ενημέρωσε τους ερυθρόλευκους πως ο παίκτης μπορεί να παραχωρηθεί δανεικός έναντι 500.000ευρώ με οψίον αγοράς για το καλοκαίρι που δεν ξεπερνά τα 5εκάτ. ευρώ.
Αρκετές πιθανότητες συγγεντρώνει η περίπτωση του 25χρόνου Νιγηριανού Ικετσούκβου Ούτσε της Χετάφε, εφόσον η Ισπανική ομάδα συνενέσει στην παραχώρηση του με δανεισμό έως το καλοκαίρι και με οψιόν αγοράς ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μάρκος Ταβάρες της Σλοβενικής Μάριμπορ που προτάθηκε από τον Ζλάτκο Ζάχοβιτς.
Ωστώσω αν επικρατήσει η άποψης της αναγκαίας λύσης λόγο οικονομικής στενότητας πιθανότατα να εξεταστούν φτηνές και δοκιμασμένες λύσεις όπως αυτή του Λούκας Σοσίν της Ανόρθωσης που θα αποτελέσει παρελθόν από την μεγάλη κυρία του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ενώ από τον Ελλαδικό χώρο εξετάζονται οι περιπτώσεις των Φιλομένο και Σέζαρεκ του Αστέρα Τρίπολης.
Τέλος μόνο σε επίπεδο φημών ο Ολυμπιακός φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Μπόμπο Ροτζέριο Ντα Σίλβα της Μπεσικτάς που κοστολογείται με 8εκάτ. ευρώ.
K.K.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ