Σε τριπλό ταμπλό για τον πράσινο φορ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.1.09

Εντείνονται οι προσπάθεις των πρασίνων για την απόκτηση ενός παίκτη που θα αποτελέσει αιχμή δόρατος της επιθετικής τους γραμμής. Πρώτο όνομα στην λίστα δεν είναι άλλος από τον Νιλμάρ της Ιντερνασιονάλ, η οποία έχει δεχθεί κρούση για το 50% του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή έναντι 6εκάτ. ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Βραζιλιάνικης ομάδας, η μόνη επίσημη πρόταση είναι από την Παλέρμο που προσφέρει τα διπλάσια για το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την συγγεκριμένη περίπτωση.
Επόμενος στόχος είναι ο Φαλκάο της Ρίβερ Πλεϊτ. Η Αργεντίνικη ομάδα μοιάζει πιο διαλλακτική ζητώντας 7εκάτ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ποσό που θα έδιναν οι πράσινοι μόνο για να αποκτήσουν τα πλήρη δικαιώματα του Φαλκάο.
Μια ακόμα ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή του 20 χρόνου Πολωνού Ρομπερτ Λεβαντόφσκι της Λεχ Πόζναν όμως ο "Πολωνός Τόρες" όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί της Πολωνικής ομάδας αν πωληθεί θα απαιτηθεί ένα ποσό περί των 8 με 10εκάτ. ευρώ.
Όσον αφορά για την περίπτωση του Ντούριτσα οι απαιτήσεις του Σλοβάκου αμυντικού είναι αρκετά υψηλές και δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφη και καθώς όλα δίχνουν οι πράσινοι θα μείνουν με τον Ντεϊβιντ, για τον οποίο η Παλμεϊρας θα προσφύγει στην FIFA.
Τέλος δυσκολεύει σημαντικά η περίπτωση του Ζόνεφελντ. Εκεί που όλα έδειχναν πως έχουν ολοκληρωθεί την τελευταία στιγμή η Αϊντχόβεν ανέβασε τις απαιτήσεις της αξιώνοντας 700.000 ευρώ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς 1,5εκάτ. ευρώ ποσά τα οποία σαφώς και δεν ενδιαφέρουν τους πράσινους.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ