Πόρτα για Καντέ...παραθυράκι για Ολιβεϊρα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 27.1.09

Προς ναυάγιο οδεύει η περίπτωση του Σεντρίκ Καντέ της Νις καθώς η Γαλική ομάδα δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τον αμυντικό από το Μάλι ακόμα και αν το ποσό ξεπερνούσε τα 5εκάτ. ευρώ.
Αντίθετα περισσότερες ελπίδες έχουν οι πράσινοι για την απόκτηση του Ρικάρντο Ολιβέϊρα. Από το απόγευμα της δευτέρας ο Football Manager των πρασίνων Κώστας Αντωνίου βρίσκεται στην Ισπανία όπου θα έχει ραντεβού με τον μάνατζερ του 28χρόνου Βραζιλιάνου Αουγκούστο Κάστρο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ωστώσω σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολιβεϊρα βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων όπως η Λιόν, η Σάλκε, η Βιγιαρεάλ και μια ομάδα από την Τουρκία οι οποίες είναι πρόθυμες να καταβάλουν περί τα 10εκάτ. ευρώ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ο οποίος αξιώνει συμβόλαιο της τάξης των 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Σύμφωνα με συνέντευξη του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή σε Ελληνική εφημερίδα, ο Ολιβεϊρα φαίνεται να προτιμά τους πράσινους κυρίως λόγο της ύπαρξης του Ζιλμπέρτο Σίλβα ενώ φαίνεται να δηλώνει ικανοποιημένος από την πρόταση συμβολαίου που του κατατέθηκε. Βέβαια πέραν της διαφαινώμενης συμφωνίας με τον Ολιβεϊρα οι πράσινοι θα πρέπει να τα βρουν και με την Σαραγόσα και από την στιγμή που στο παιχνίδι απόκτησης του ποδοσφαιριστή έχουν εμπλακεί και άλλες ομάδες, καθιστά μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.
Εναλλακτικό πλάνο ωστώσω δεν φαίνεται να υπάρχει ενώ η είδηση που διεύρεσε μέσα στο Σ/Κ περί παραχώρησης του Ίβανιστς με ένα ποσό της τάξης 2εκάτ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Ρέφικ Τζιμπούρ δεν φαίνεται να υφίσταται, παρά το γεγονός ότι δεν έχει διαψευθεί επίσημα από την ΠΑΕ.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ