Γκολ και θέαμα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.10.08

Απολαυστικός ήταν για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που παρευρέθηκαν χθες στο Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, ο επαναληπτικός με την Νόρτσελαντ. Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν αρκετά καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πέτυχαν πέντε τέρματα και ενθουσίασαν τους φιλάθλους στο Φαληρικό στάδιο.
Από την αρχή του αγώνα οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 11' με τον Βασίλη Τοροσίδη που εκμεταλεύτηκε την ασίστ του εξαιρετικού Σεμπάστιαν Λέτο. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και έχασαν ευκαιρία να πετύχουν γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Λούντμπεργκ όμως στο 30' λεπτό οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Ντίγκο έπειτα από πάσα του Γκαλίτσιου. Στο 43 ο Ντίογκο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έπειτα από ασίστ του δραστήριου Φερνάντο Μπελούτσι και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 3-0.
Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο, ενώ η αποβολή του Ντάλ στο 57 βοήθησε τους παίκτες του Ολυμπιακού να προσφέρουν καλύτερο θέαμα. Η είσοδος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον αγωνιστικό χώρο πρόσθεσε δυο ακόμα γκολ στο σκορ όταν στο 71 ο Σέρβος έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λέτο έπιασε δυνατό σουτ και έγραψε το 4-0 ενώ στο 79 ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τις επιτυχίες του έπειτα και έγραψε το τελικό σκορ.
K.K.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Άντζας (72΄ Τζόρτζεβιτς), Μενδρινός, Τοροσίδης, Λέτο, Μπελούτσι (66΄ Όσκαρ), Ντιόγο (58΄ Κοβάσεβιτς)

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ (Μόρτεν Βίγκχορστ): Χάνσεν, Κιμπέμπε, Κίλντεντοφτ, Λουντμπεργκ, Ρίχτερ, Κάρλσεν (68΄ Κρίστενσεν), Μπερνιέ, Στορμ, Νταχ, Ρίχτερ (83' Χαγκαρα), Πέντερσεν (63΄ Φετάι)

τα γκολ του αγώνα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ