Αποτελέσματα 6ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 20.10.08

Με την νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Πανθρακικού μεγάλωσε την απόσταση του από την κορυφή έχωντας 4 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ ο οποίος ήρθε ισόπαλος στο ντέρμπι της αγωνιστικές με τον Παναθηναϊκό. Σημαντική νίκη πέτυχε ο Θρασύβουλος εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ, ενώ το σόου του Αλβάρο Ρεκόμπα στην Νέα Σμύρνη είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή του σκορ και την νίκη του Πανιωνίου επί του ΑΡΗ. Ισοπαλίες και μέτριο θέαμα είχαμε στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής όπου ο Λεβαδειακός αντιμετώπισε την Skoda Ξάνθη, ο Πανσεραϊκός τον Αστέρα Τρίπολης και η ΑΕΚ την Λάρισα που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αναλυτικά:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
0-0
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Λεβαδειακός και Skoda Ξάνθη αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Λιβαδειά, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται πέρα από τους βαθμούς και τις εντυπώσεις. Για τους ακρίτες ξεχώρισε ο τερματοφύλακας Γκσπουρνίγκ που διατηρεί ανέπαφη την εστία του για περισσότερα από 430 λεπτά.

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0 Λίγες ευκαιρίες δημιουγήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες των ομάδων με αποτέλεσμα όσο ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ όσο και ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός να μοιραστούν τους βαθμούς, τις εντυπώσεις αλλά και τις διαμαρτυρίες για την διαιτησία του αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 0-0

Σε ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, τουλάχιστον όσον αφορά το πρώτο μέρος της, Πανσερραϊκός και Αστέρας Τρίπολης αναμετρήθηκαν για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος , με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 τόσο σε θέαμα όσο και σε εντυπώσεις.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-0
Ο Εργοτέλης διατήρησε το αήττητό του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς απέσπασε ισοπαλία 0-0 με τον Ηρακλή στο "Καυταντζόγλειο". Ο Ηρακλής μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του "Καυταντζογλείου" με αποκλειστικό στόχο την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα όμως η Κρητική ομάδα αποδείχθηκε αρκετά σκληρό καρύδι.

Ο.Φ.Η. - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1-3 Την πρώτη του νίκη στη Super League πήρε ο Θρασύβουλος η οποία ήταν εκτός έδρας καθώς επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1 στο "Παγκρήτιο". "Χρυσός" σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κόζλεϊ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, στο 31', στο 57' με πέναλτι και στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το σκορ για τον ΟΦΗ είχε "ανοίξει" στο 5ο λεπτό ο Εντογιέ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ 2-1
Το σόου του Αλβάρο Ρεκόμπα απόλαυσαν εχθές για πρώτη φορά οι Έλληνες φίλαθλοι και πιο συγγεκριμένα οι οπαδοί του Πανιωνίου. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 2' λεπτό έπειτα από τέρμα του Χαβίτο, στην συνέχεια αντέδρασαν και χάρι στις μοναδικές εμπνεύσεις του "Ελ Τσίνο" γύρισαν το παιχνίδι με τέρματα που πέτυχαν ο Μανιάτης στο 64 και ο Γκονσάνγκα στο 77'.

Α.Ε.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ 1-1
Το γκολ του Σαρμιέντο στις καθυστερήσεις του αγώνα, έδωσε τον πολύτιμο βαθμό στην Λάρισα στον αγώνα του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Το γκολ της Ένωσης είχε πετύχει με πέναλτι ο Μπλάνκο. Η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπλάνκο στο 83', όμως η Λάρισα αντέδρασε λίγα λεπτά αργότερα και με γκολ του Σαρμιέντο στις καθυστερήσεις έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από το ΟΑΚΑ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0
Η εκπληκτική απόδοση του Λουτσιάνο Γκαλέτι και το σόου που έδωσε ο Αργεντίνος στο Γ.Καραϊσκάκης επαρκούσαν για να κερδίσει ο Ολυμπιακός με δυο τέρματα τον αξιόμαχο Πανθρακικό. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν φλύαροι στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού ενώ οι γηπεδούχοι απείλισαν την εστία του Νικοπολίδη με αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη και μετά την είσοδο του Φερνάντο Μπελούτσι, ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό και ο Γκαλέτι αν και έχασε πέναλτι στο 65, στην επόμενη φάση έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και νίκησε τον Βρονταρά γράφωντας το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με χτύπημα φάουλ έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Η επόμενη αγωνιστική:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 16:45 Alpha
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Ο.Φ.Η. 19:00 NET
Π.Α.Ο.Κ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 19:00 NOVA

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 15:00
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 16:45 NOVA
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 16:45 ΝΕΤ
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 NET
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - Α.Ε.Κ. 19:00 NOVA

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ