Απαράδεκτη εμφάνιση

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.10.08

Άνευρος και ασύνδετος παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο Αλίσα Μιγιέν όπου αντιμετώπισε την Γαλατάσαραϊ για τον πρώτο αγώνα του κυπέλλου ουέφα και γνώρισε την ήττα με 1-0.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε να αφήσει εκτός της βασικής ενδεκάδας τον Σεμπαστιάν Λέτο, τοποθετώντας τον Λουτσιάνο Γκαλέτι στο αριστερό άκρο και τον Τοροσίδη στα δεξιά, ενώ λόγο έλειψης των αμυντικών χαφ λόγο τραυματισμού, τοποθέτησε στον χώρο του κέντρου του Παρασκευά Άντζα, έχωντας ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Ζεβλάκοφ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλου. Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν ασύνδετοι στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπόρεσαν να τροφοδοτήσουν τον Ντιόγκο που ήταν αντιμέτωπος με 2 και 3 αμυντικούς της τουρκικής ομάδας.
Η Γαλατά αν και είχε ελλείψεις στον χώρο του κέντρου, παρουσίασε μια εξαιρετική επιθετική γραμμή με τον Χάρι Κιούελ από αριστερά, τον Μπάρος και τους Λίνκολν με το Σάμπρι από τα δεξιά. Η υπεροχή της Τουρκικής ομάδας στον αγωνιστικό χώρο μετουσιώθηκε σε ένα τέρμα του Κιούελ στο 27, όταν έπιασε κεφαλιά από τον "μαρμαρωμένο" Ντιντιέ Ντομί και έκανε το 1-0.
Οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν μια ευκαιρία με τον Ντιόγκο που ανατράπηκε αντικανονικλά στην μεγάλη περιοχή από τον Σάμπρι, όμως ο διαιτητής έδειξε κόρνερ. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέδρε δεν φάνηκε να μπορεί να αντιδράσει και ανέβασε ρυθμό στο 80 με την είσοδο του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Παρά την απαράδεκτη εμφάνιση οι ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλία χάνοντας μια ευκαιρία με τον Σέρβο φορ, αλλά και με μια κεφαλιά του Ντιόγκο στο 95 που νίκησε τον πορτιέρο της Γαλατά όμως η μπάλα κύλισε άουτ. Πλέον το ματς κλειδί για τους ερυθρόλευκους είναι ο εντός έδρας αγώνας με την Μπενφίκα, η οποία στο χθεσινό παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Χέρτα στο Βερολίνο.
Κ.Κ.

οι συνθέσεις των ομάδων:

Γαλατασαράι (Μίκαελ Σκίμπε): Ντε Σάνκτις, Εμρέ Ασίκ, Φερνάντο Μέιρα, Σερβέτ, Μπαλτά, Αρντά, Αϊχάν (70' Γιαμάν), Λίνκολν, Κιούελ (86' Γκιουβέν), Μπάρος (79' Νοντά), Σαμπρί.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος (57' Λέτο), Ντομί, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Τοροσίδης, Πατσατζόγλου (73' Όσκαρ), Γκαλέτι (79' Κοβάσεβιτς), Μπελούτσι, Ντιόγκο.

Διαιτητής: Εδουάρδο Ιτουράλντε Γκονζάλες (Ισπανία)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ