Αποτελέσματα 5ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 6.10.08

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Νίκη και για τον Παναθηναϊκό επί του Λεβαδειακού, ενώ νικητής του ντέρμπι στην συμπρωτεύουσα αναδείχθηκε ο ΑΡΗΣ που επιβλήθηκε του Ηρακλή. Σημαντικές νίκες πέτυχαν ο Πανσεραϊκός απέναντι στον Θρασύβουλο στο γήπεδο της Φυλής, η Λάρισα που έκανε την μεγάλη ανατροπή και κέρδισε τον ΟΦΗ καθώς και ο Πανθρακικός απέναντι στον Πανιώνιο. Λευκές ισοπαλίες είχαμε στην Κρήτη ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΠΑΟΚ και στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και την Ξάνθη.

αναλυτικά:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0
Νίκη ψυχολογίας πέτυχαν οι πράσινοι στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Τεν Κάτε βρέθηκε προηγούμενη με 2 τέρματα στο ημίχρονο, τα οποία σημείωσαν οι Ρουκάβινα 25' και Σαλπιγγίδης στο 45'.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 0-0
Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράσθηκαν οι δυο ομάδες στην Τρίπολη. Αν και καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Αστέρας που έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί με πέναλτι που εκτέλεσε ο Φιλομένο στο 69'.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 0-0
Κακό θέαμα παρουσίασαν και οι δυο ομάδες που παρατάχθηκαν στο Παγκρήτιο. Άνευρος παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ που είχε την πρώτη του βαθμολογική απώλεια εκτός έδρας. ενώ ο Εργοτέλης προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Κ.Χαλκιά με αντεπιθέσεις.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1
Ο Πανσερραϊκός πέτυχε την δεύτερη νίκη του στην φετινή Superleague, καθώς επικράτησε με 1-0 του Θρασύβουλου στην Φυλή, με "χρυσό" σκόρερ τον Μπανγκουρά στο 88'. Αξιοσημείωτο είναι πως η ομάδα των Σερρών έχει πετύχει δυο εκτός έδρας νίκες.

ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0
Δυνατό ματς παίχθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης με τις δύο ομάδες να κάνουν σκληρά μαρκαρίσματα στα όρια του αντιαθλητικού παιχνιδιού. Εν τέλη ο ΑΡΗΣ πήρε μια σπουδαία νίκη ψυχολογίας για την συνέχεια με τέρμα που πέτυχε ο Αλεχάντρο Λέμπο στο 94.

ΛΑΡΙΣΑ - Ο.Φ.Η. 4-3 Μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Λάρισα επί του ΟΦΗ στο Αλκαζάρ. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ιγκλέσιας στο 14' ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρησε ο Πάρα στο 25'. Το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο σκορ με τέρμα του Σίμιτς στο 45', ενώ στην επανάληψη ο ίδιος ποδοσφαιριστής τριπλασίασε τα τέρματα του ΟΦΗ με γκολ που πέτυχε στο 68. Στην συνέχεια οι Βυσσινί πέρασαν στην αντεπίθεση και μείωσαν στο σκορ με τέρμα του Τσίγκα στο 70' ενώ ο ίδιος παίκτης ισοφάρησε στο 84'΄. Τελικά την νίκη στους βυσσινί χάρησε ο Νίκος Νταμπίζας με τέρμα που πέτυχε στο 95'.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0

Σε ένα παιχνίδι δίχως φάσεις και θέαμα, ο Πανθρακικός νίκησε τον Πανιώνιο με ένα τέρμα που πέτυχε ο
Κλεμέντ στο 78'. Κακή εμφάνιση είχαμε από τις δυο ομάδες, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε με 10 στις καθυστερήσεις του αγώνα έπειτα από αποβολή του Μαϊστόροβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ. 2-0
Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Ολυμπιακός, νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι στο Γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης. Οι ερυθρόλευκοι αν και στερήθηκαν την παρουσία του Ντουντού στο 37', κέρδισαν τον Γ.Παπαδόπουλο που πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο και κάλυψε επάξια το κενό του βραζιλιάνου μέσου. Τα γκολ της νίκης για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πέτυχαν οι Κοβάσεβιτς στο 63' όταν ο Ντιόγκο έκλεψε την μπάλα από τον Πελετιέρι και έδωσε στον Τζορτζεβιτς ο οποίος έκανε μια μακρινή μπαλιά προς τον Σέρβο φορ που νίκησε με σουτ τον Σάχα, ενώ τρια λεπτά αργότερα σε έναν όμορφο συνδιασμό των Γ. Παπαδόπουλο, Ντομί ο τελευταίος έκανε χαμηλή πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής προς τον Ντιόγκο, ο οποίος νίκησε τον Σάχα και έκανε το 2-0. Η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες στο 78' έπειτα από αποβολή του Χουάν Φράν.

η επόμενη αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 NOVA
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16:45 Alpha
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ 19:00 NOVA
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 15:00
Ο.Φ.Η. - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 15:00
Α.Ε.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ 16:45 NOVA
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 19:00 NET
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:00 NOVA

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ