Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 29.10.08

Αρκετές εκπλήξεις είχαμε την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και γνώρισε την πρώητ του φετινή ήττα, ενώ ο Παναθηναϊκός ισοφάρρησε στις καθυστερήσεις του αγώνα απέναντι στον αξιόμαχο Ηρακλή. Ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, συνέχισε το σερί νικών του με την άνετη επικράτηση του επί του Λεβαδειακού, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ ενώ προηγήθηκε με 3 τέρματα στην Φυλή, στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρασύβουλος κατάφερε να ισοφαρρήσει. Σημαντικές νίκες πέτυχαν η Skoda Ξάνθη επί του Πανσεραϊκού, ο Πανιώνιος εκτός έδρας επί του Εργοτέλη με ένα ακόμα show του Αλβάρο Ρεκόμπα καθώς και ο Πανθρακικός που νίκησε εκτός έδρας την Λάρισα. Ενώ για μια ακόμα αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει νίκη ο Αστέρας Τρίπολης που υποχρεώθηκε στην εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ.

αναλυτικά
Π.Α.Ο.Κ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-1
Άνετη νίκη πέτυχε ο Δικέφαλος του Βορρά και πλέον βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή. Λίγα πράγματα έδειξε ο Λεβαδειακός που το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει στο σκορ. Τα τέρματα πέτυχαν οι Μουσλίμοβιτς 12', 52, Μπακαγιόκο 19' Μοντόγια 93'.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-1
Μια ακόμα νίκη πέτυχε η Skoda Ξάνθη καθώς έστω και δύσκολα ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανσεραϊκού. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Παππάς στο 5' λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρρησαν στο 22' με τον Μπανκούρα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ακρίτες πήραν κεφάλι στο σκορ με το τέρμα του Γκρζέλακ στο 60'΄το οποίο ήταν και το νικητήριο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 2-2
Αναπάντεχη ήταν η εξέλιξη του σκορ για τους πράσινους στον αγώνα με τον Ηρακλή. Αν και προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με τέρμα του Μάντζιου στο 22', στην επανάληψη ο Ηρακλής ισοφάρησε στο 62' με τέρμα του Παπαστεργιανού και στο 64' ο Κίκο διπλασίασε το τέρματα των φιλοξενούμενων. Την λύτρωση για τους πράσινους έφερε ο εορτάζον Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τέρμα που πέτυχε στο 93'.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - Ο.Φ.Η. 2-2
Ούτε αυτή την αγωνιστική κατάφερε να πάρει νίκη ο Αστέρας Τρίπολης με την θέση του Καρβαλιάλ να είναι αρκετά επισφαλής. Οι αρκάδες προηγήθηκαν στο σκορ με τέρμα του Φιλομένο στο 31' για να απαντήσουν αμέσως οι Κρητικοί με τον Εντογιέ στο 33'. Το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να διπλασιάζουν τα τέρματα τους με τον Σέζαρεκ στο 45' όμως ο Εντογιέ ήταν αυτός που ισοφάρησε για τους Κρητικούς στο 85'.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-5
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική οι Έλληνες φίλαθλοι απόλαυσαν το σοού του Αλβάρο Ρεκόμπα που μοίρασε και σκόραρε στην εντυπωσιακότερη εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22' με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Χούτος και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 27' με πλασέ του Αλβάρο Ρεκόμπα. Στην επανάληψη ο Ουρουγουανός τριπλασίασε στο 61' τα τέρματα του Πανιωνίου σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ με ένα ακόμα πλασέ και μια εκπληκτική προσποίηση, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ με πέναλτι του Γραμμόζη στο 76'. Η συνέχεια του αγώνα άνοικε πάλι στους φιλοξενούμενους που διεύρυναν το σκορ με τα τέρματα των Χούτου στο 77 και Κουμορτζί στο 84' ενώ το σκορ έκλεισε με ένα ακόμα γκολ του Γραμμόζη στο 86'.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - Α.Ε.Κ. 3-3
Μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την απόσταση της από την κορυφή έχασε η ΑΕΚ που αν και προηγήθηκε στο σκορ με τριά τέρματα που πέτυχαν οι Σκόκο 10', 41' και Μπλάνκο 31' στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με τέρματα των Γκονσάλβες 52'(πεν), 56' και Άλβες 71'.

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
Συνέχεια των κακών εμφανίσεων για τους ερυθρόλευκους που παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις στο Κλεάνθης Βικελίδης και παρά την προσπάθεια τους δεν κατάφεραν να απαντήσουν στο γκολ που πέτυχε ο Χαβίτο στο 18'. Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Άρης που κατέκτησε δίκαια τους βαθμούς της νίκης.

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-2
Έκπληξη είχαμε στο ματς που διεξάχθει στην Λάρισα όπου η τοπική ομάδα γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Πανθρακικό. Οι φιλοξενούμενοι με 2 τέρματα του Ντιαλό στο 55' και 78' πήραν την νίκη από τους βυσσινί που το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Φωτάκης στο 80'.

η επόμενη αγωνιστική:
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 16:45 Alpha
ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 19:00 NET
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:00 NOVA

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Ο.Φ.Η. - SKODA ΞΑΝΘΗ 15:00
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 15:00
Α.Ε.Κ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16:45 NOVA
ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 NOVA
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:00 NET

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ