Μπορούσε περισσότερα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 23.10.08

Μεγάλη ευκαιρία έχασαν εχθές οι πράσινοι για να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στην φετινή διοργάνωση του Champions League και έμειναν στο 2-2 με αντίπαλο την Βέρντερ Βρέμης. Η γερμανική ομάδα, αν και παρουσιάστηκε νωθρή στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας την δυνατότητα στους πράσινους να επιτεθούν κατάφερε να βρει πρώτη τα δίχτυα με τον Μέτερζάκερ στο 29'. Ένα γκολ αμφισβητούμενο καθώς από το βίντεο του αγώνα φαίνεται πως ο υψηλόσωμος γερμανός στόπερ σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, στόπαρε και σούταρε δυνατά στην εστία του Τζόρβα. Η απάντηση των πρασίνων ήρθε με τον Βαγγέλη Μάτζιο που με εκπληκτική κεφαλιά ισοφάρησε σε 1-1 στο 37'.
Στην επανάληψη οι ομάδες παρουσίασαν την ίδια εικόνα. Οι πράσινοι ρίσκαραν και έβγαιναν μπροστά στην επίθεση, ενώ οι γερμανοί φαίνονταν ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας και δεν ρίσκαραν. Το σκηνικό άλλαξε στο 68' όταν ο Μάτζιος διπλασίασε τα τέρματα του και έβαλε μπροστά τους πράσινους, ενώ στο 73' έχασαν μεγάλη ευκαιρία να τριπλασιάσουν τα γκολ όταν έπειτα από σουτ φωτοβολίδα του Σαλπιγγίδη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι πράσινοι ήταν κοντά στην πρώτη τους νίκη, στο 83' σε μια φάση που η άμυνα αληγόρησε, η αλλαγή του Τόμας Σαφ που πέρασε τον Μπενίς στην θέση του Πασσάνεν, έβγαλε μια υποδειγματική σέντρα από τα αριστερά και ο Ούγκο Αλμεϊδα έπιασε μια δυνατή κεφαλιά και έκανε το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Πλέον οι πράσινοι βρίσκονται με έναν βαθμό στην τελευταία θέση του ομίλου και το ματς της επόμενης αγωνιστικής στην Γερμανία, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία τους στην διοργάνωση.
Π.Θ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Σαριέγκι, Σαλπιγγίδης, Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ, Καραγκούνης (72΄ Κλέιτον), Σιμάο, Βύντρα, Μάντζιος (82΄ Ρουκάβινα), Νίλσον, Σπυρόπουλος (46΄ Ίβανσιτς)

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (Τόμας Σάαφ): Φάντερ, Πάσανεν (80΄ Μπενίς), Νάλντο, Μπάουμαν, Ντιέγκο, Όζιλ, Πρεντλ, Φρινγκς, Αλμέιδα (90΄ Σανόγκο), Πιζάρο (28΄ Ρόζενμπεργκ), Μερτεσάκερ

φάσεις και γκόλ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ