Αποτελέσματα 10ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.12.07

Επιστροφή για την ΑΕΚ στην κορυφή έπειτα από το διπλό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ξεκίνησε με καθυστέρηση 80λεπτών έπειτα από επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της "Ένωσης". Δεύτερος στην βαθμολογία ανέβηκε ο Ολυμπιακός έπειτα από μια άνετη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου. Γκέλα για τον Παναθηναϊκο που μπλόκαρε στο β ημίχρονο και οι επιθετικοί του δεν κατάφεραν να διασπάσουν την αμυντική ζώνη της Ξάνθης. Συνέχεια της εκπληκτικής πορείας του Αστέρα Τρίπολης με νέο θύμα τον ΠΑΟΚ. Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν ο Όφη με τη Λάρισα, η Βέροια με τον Εργοτέλη και ο Πανιώνιος με τον Ηρακλή ενώ ο Λεβαδειακός ηττήθηκε στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:
ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 0-1
Με αρκετή καθστέρηση λόγο επισοδείων στην εξέδρα των φιλοξενουμένων ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα που βρήκε νικήτρια την ΑΕΚ με 1-0. Το γκολ προήθλε από φάουλ που εκτέλεσε ο Ριβάλντο στο 82' όμως η μπάλα κατέληξε με αυτογκόλ του Ρονάλτο στα δύχτια του Χαλκιά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3
Αρκετά καλός ήταν ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι και πέτυχε μια άνετη νίκη επί του Ατρομήτου. Οι ερυθρόλευκοι μετά το διπλό στο Ολύμπικο, έκαναν το πρώτο τους διπλό και στο Ελληνικό πρωτάθλημα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα παρά τις απουσίες λόγο τραυματισμών. Τα τέρματα πέτυχαν οι Στολτίδης 11', Λούα-Λούα 31', Κοβάσεβιτς 71', Κορακάκης 94'.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ 0-0
Ο Παναθηναϊκος είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες όμως οι αλλαγές του Πεσεϊρο και το φρεσκάρισμα της Ενδεκάδας δεν απέδωσαν τα αναμενώμενα και έτσι υποχρεώθηκε σε μια ισοπαλία λευκή ισοπαλία απέναντι στην μαχητική Ξάνθη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ 2-0
Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και την 5η συνολικά στο πρωτάθλημα πέτυχε εχθές ο Αστέρας Τρίπολης που μετά τους Παναθηναϊκο και Ολυμπιακό, υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε ήττα και πλέον οι Αρκάδες κάνουν όνειρα για έξοδο στην Ευρώπη.
Τα τέρματα πέτυχαν οι Φιλομένο 14' και Τζέζαρεκ 65'.

ΟΦΗ-ΛΑΡΙΣΑ 0-0
Κακή εμφάνιση για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο που τον υποχρέωσε σε μια λευκή ισοπαλία απέναντι στην Λάρισα. Η θεσσαλική ομάδα είχε ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κράτησε το 0 για την εστία του.

ΒΕΡΟΙΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1
Χωρίς νικητή το ντέρμπι των ουραγών στη Βέροια. Η τοπική ομάδα αν και έμεινε πίσω στο σκορ από τον Εργοτέλη μόλις στο 15' κατάφερε να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα, με το 1-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Τα τέρματα πέτυχαν οι Μελισσάς 16' και Κόλτζος 19'.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1-1
Παιχνίδι δίχως θέματα διεξήχθει στην Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με τον Τσιμπούρ στο 4ο λεπτό, όμως ο γηραιός κατάφερε να ισοφαρρήσει με τον Νικολόπουλο στο 87' παίρνωντας έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια.

ΑΠ.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1

Εύκολο απόγευμα για τον Απόλλωνα που πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετή ένταση και μία κόκκινη κάρτα στο 65ο λεπτό για τον Μοντόγια. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Καραλιόπουλος (62') και Μπρίτο (71').

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΚ 24
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 18
ΑΡΗΣ 16
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 16
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15
ΗΡΑΚΛΗΣ 14
ΠΑΟΚ 13
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 11
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 10
ΛΑΡΙΣΑ 9
ΞΑΝΘΗ 9
ΟΦΗ 8
ΒΕΡΟΙΑ 7
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 6

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ
ΤΖΙΜΠΟΥΡ 8
ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ 8
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 6
ΜΠΛΑΝΚΟ 6
ΦΙΛΟΜΕΝΟ 5
ΤΖΕΖΑΡΕΚ 4
ΖΟΥΝΙΟΡ 4
ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ 4
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 4
ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ 4

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ