Ώρα για το ραντεβού των ισχυρών

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.9.07

Ντεμπούτο στο Champion's League της περιόδου 2007-2008 κάνει απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ιταλική Λάτσιο μπροστά στις άδειες εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν ένα επιτυχημένο ντεμπούτο στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων καθώς οι δυο προηγούμενες αναμετρήσεις με Ρόζερμποργκ 1-2 και Ρόμα 2-4 δεν έχουν αφήσει και τις καλύτερες των αναμνήσεων στους οπαδούς του πρωταθλητή Ελλάδας. Από την πλευρά του ο προπονητής των ερυθρολεύκων Τάκης Λεμονής προσπαθεί να αποφορτίσει το άγχος των παικτών του χαρακτηρίζοντας το σημερινό παιχνίδι όχι ως ένα τελικό, αλλά έναν αγώνα που οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν ότι καλύτερο μπορούν εντός του αγωνιστικού χώρου και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού μόνο ευκαταφρόνιτη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς πρόκειται για μια σκληροτράχηλη Ιταλική ομάδα που ξέρει να αμύνεται και να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε ηρεμία και αυτοσυγγέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του και προσανατολίζεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με σύστημα 4-5-1. Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Αντώνης Νικοπολίδης, στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Χρήστος Πατσατζόγλου, στο αριστερό ο Ντομί ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέτουν οι Άντζας, Ζεβλάκοφ. Στον χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Στολτίδης, Λεντέσμα και προωθημένοι στα άκρα θα υπάρχουν ο Τζόρτζεβιτς με τον Γκαλέτι ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λούα Λούα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Ραούλ Μπράβο, Σέζαρ, Πάντος, Νε, Κωνσταντίνου, Νούνιεζ, Κοβάσεβιτς, Αρτσούμπι και Μήτρογλου.
Ο Ντέλιο Ρόσι αναμένεται να παρατάξει την αντίπαλο του Ολυμπιακού με 4-3-1-2. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπαλότα, κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Στεντάρο, Κριμπάρι, δεξιά στα μπακ θα βρίσκεται ο Σκαλόνι και αριστερά ο Τζάουρι. Την τριάδα των αμυντικών χαφ συμπληρώνουν οι Λεντέσμα, Μουταρέλι, Μουντιγκάνι μπροστά τους προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Μανφρεντίνι έναντι των Μάουρι και Ντελ Νέρο, ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Πάντεφ με τον Ρόκι.
Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης είναι ο Ολλανδός Έρικ Μπράαμχααρ και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Άρι Μπρίνκ και Χάνς Τεν Χούβε, ενώ τέταρτος θα είναι ο Τομ Φαν Σίχεμ. Ο Μπάαμχααρ είχει διευθύνει τον περσινό εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ Ντόνεσκ και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μίλαν. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί τηλεοπτικά από το SuperSport 1.
K.K.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ