Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.9.07

Λίγα γκόλ σημειώθηκαν στην πρεμιέρα όπως συμβαίνει συνήθως τα τελευταία χρόνια. Ο αγώνας που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν δίχως αμφιβολία το ντέρμπι των αιωνίων που έληξε ισόπαλο 0-0 με τους ερυθρόλευκους να έχουν περισσότερες φάσεις για γκολ ενώ οι πράσινοι επέδειξαν αγωνιστικό πάθος όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίας. Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Εργοτέλης στο Καυτατζόγλειο επί του Ηρακλή με 1-0 και η κυπελούχος Λάρισα που επιβλήθηκε με 1-0 τον νεοφώτιστο Αστέρα Τριπόλεος στην Αρκαδία. Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Ατρόμητου επί του Λεβαδειακού και της Ξάνθης που κέρδισε τον ΠΑΟΚ, ενώ στο ενακτήριο ματς του νέου πρωταθλήματος Άρης και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
Καλύτερο του αναμενομένου ήταν το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να σκοράρει χάνωντας σημαντικές ευκαιρίες με το δοκάρι του Λούα-Λούα και τον Τοροσίδη. Πίεσε ο Παναθηναϊκος στο δεύτερο μέρος αλλά δίχως αποτέλεσμα. Αρκετά νεύρα υπήρχαν σε όλο το παιχνίδι με αποτέλεσμα την αποβολή του Άντζα στις καθυστερήσεις.

ΑΡΗΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0 Χωρίς τέρματα έληξε η πρώτη αναμέτρηση του νέου πρωταθλήματος με αντιπάλους τον Άρη και τον Πανιώνιο. Μετά από ένα κακό σχετικά παιχνίδι που δεν είχε φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, οι ομάδες έμειναν στο 0-0 δίχως να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο στον αγωνιστικό χώρο.

SCODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ 1-0 Οκτώ λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ο Αργεντίνος Πόι πήρε την μπάλα σε μία από τις πολλές αντεπιθέσεις της Ξάνθης και με δυνατό σουτ πέτυχε το πρώτο γκολ του νέου πρωταθλήματος, δίνοντας παράλληλα τη νίκη με 1-0 στους «ακρίτες» επί του ΠΑΟΚ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ 0-1 Η εμπειρία κέρδισε τον ενθουσιασμό με την Λάρισα να επικρατεί με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης χάρη σε γκολ του Αλεξάνδρου στο 75ο λεπτό. Οι Θεσσαλοί, χωρίς να είναι καλύτεροι, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των νεοφώτιστων και χτύπησαν την κατάλληλη στιγμή, φεύγοντας με το διπλό από την Τρίπολη παρότι αναγκάστηκαν να παίξουν στο τέλος και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κλέιτον.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-1 Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος με 1-0 εκτός έδρας επί του Ηρακλή σημείωσε ο Εργοτέλης με σκόρερ τον Μελισσά.

ΟΦΗ -ΑΠ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 3-2
Σε ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του, ο ΟΦΗ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της σκληροτράχηλης Καλαμαριάς με 3-2 στο Παγκρήτιο. Για την ομάδα του Ηρακλείου τα γκολ πέτυχαν οι Ίσα 60, Μπαρκαουάν 90' και Νουαφόρ 94' ενώ για τον Απόλλωνα σκόραραν οι Ουέλλιγκτον 82' και Σπυριδάκης 92'.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1
Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες σε εντός έδρας πρεμιέρες τις δύο προηγούμενες σεζόν. Ο Ατρόμητος έκανε θετικό ξεκίνημα στη σεζόν 2007-08, καθώς πήρε το πρώτο "τρίποντο" στο πρωτάθλημα.

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΕΚ *
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 26 Σεπτεμβρίου

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ