Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.9.07

Τι έψαχνε επί τρεις μήνες ο Τεχνικός Διευθυντής;

Χαιρετώ, αγωνιστική δραστηριότητα δεν έχουμε λόγο εκλογών, πάλι καλά δηλαδή που κάνουν και αυτά τα τουρνουά οι ομάδες για να μην ξεχνάμε ότι παίζουμε και ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Εκνευρίστηκε ο Νασίφ Μόρις για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι δυσσαρεστημένος στον Παναθηναίκο, κυρίως με την στάση των οπαδών απέναντι στο πρόσωπο του. Του την έχουν πέσει έξω από το γήπεδο μέχρι και στο The Mall. Η ουσία είναι ότι ο Νασίφ την ψάχνει διακριτικά για το εξωτερικό, αλλά ο Τζίγγερ θα πρέπει να την ψάξει εξονυχιστικά γι αυτούς που την πέφτουν στον Νοτιοαφρικανό Αμυντικό.

Αρχίζει να κλωτσάει ο Βόσνιος τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων για την περίπτωση του ΕνακαρΧίρε, λέγωντας δεξιά και αριστερά πως ήταν επιλογή του Πεσεϊρο. Δηλαδή έψαχνε τρεις μήνες για να μην βρει κανέναν και μετά ζήτησε την βοήθεια του Πορτογάλλου που είχε έρθει μόλις δύο εβδομάδες. Και ο Πεσείρο τι να κάνει δηλαδή, ήξερε το μπάτζετ, ήξερε ότι πίεζε ο χρόνος, τον ΕνακαρΧίρε πρότεινε...
Πάντως αν ο Τζόσεφ, δεν έκανε την γκέλα στην φάση με τον Λούα-Λούα που παραλίγο να καταλήξει γκολ. Όλα μια χαρά θα ήταν, μέχρι και που ο Βέλιτς θα έλεγε πως φέτος έγιναν ψαγμένες κινήσεις, δίχως να αναφέρει ποιός τον πρότεινε...

Και τώρα που λέμε Λούα-Λούα, ο αγαπημένος της Εξέδρας είναι ο Κογκολέζος, κάνει και τις κολοτούμπες του τόσο ωραία που ετοιμάζεται να τις αντιγράψει και ο Σωκράτης στο θέμα με τον Ντελγκάδο...

Ο Μιχαλάκης θα κάνει λίγο καιρό υπομονή, από τον Οκτώβρη θα αρχίσει τις ανακοινώσεις ο Πασχάλης, λέτε να πει μαφιοζάκο τον Σερ Τάκη όπως είχε αποκαλέσει τον Τρόντ ο Μπότος;

"Ψύλλοι στα αυτία μου μπήκανε...." είναι το σουξέ που μουρμουρίζει ο Ντέμης αυτή την εποχή. Ο λόγος; Μα φυσικά ο Σενίορ Λορέντζος, μια οι μπηχτές για το προπονητικό κέντρο, δύο η καρφωτή για τον αμυντικό των 200.000ευρώ κάτι που αρχίζει να θυμάται για το πως φαγώθηκε ο Σεγούρα και ο Ίβιτς, βάλε και την μουρμούρα που έχει αρχίσει να έχει ο Ριβάλντο...Ά ρε Θεμιστοκλή.

Και να κάνουμε και λίγο χιούμορ: Μετά το ματς με την Μίλαν, όλη η πιάτσα ήταν σίγουρη πως αν ο Φερέρ έλεγε στον Ντέμη να χωρίσει την τραγουδιάρα την Βανδή γιατί ξενυχτάει και δεν μπορεί να συγγεντρωθεί στα προεδρικά του καθήκοντα, ο Ντέμαρος θα το έκανε δίχως δισταγμό. Φέτος είναι έτοιμος να του πεί : Άντε και...παράτα μας!

Ο Ζαγοράκης είναι ύσηχος τώρα με τον Σάντος. Ύσηχος και ο Πορτογάλλος, ύσηχοι και οι Παοκτζήδες. Οι μουρμούρες θα αρχίσουν πάλι την περίοδο των μεταγράφων.

Ο Σκόρδας είναι επίσης ήσυχος με τον Μπάγιεβιτς, τάλε κουάλε δηλαδή. Τα ζόρια εκεί θα ξεκινήσουν όταν μιλήσει ο τέος μανατζερ Φερέρ.

Πάντως στο λούκι που έχει μπει ο Ντέμης με τον Φερέρ δύσκολα βγαίνει, τώρα που μπήκε στο χωρό, θα χορέψει. Ελπίζει να πάει καλά η ομάδα γιατί αλλίως θα υπάρχουν μουρμούρες.

Θετικά στοιχεία άφησε ο Αρτσούμπι στο φιλικό με τον Αστέρα. Φυσική κατάσταση του λείπει, το ερώτημα που βασανίζει όμως τους γαύρους είναι αν τελικά δωθούν τα 3εκάτ. ευρώ στην Λανούζ το καλοκαίρι. Ο Μικρός πάντως θα τα δώσει όλα, αλλά για να βρεί την 11άδα θα πρέπει να μάθει να παίζει και προς το κέντρο μεριά για να κάνει τράμπες με τον Τζόλε.

Το άκουσα σε μια τηλεοπτική εκπομπή, και ο τύπος δεν είχε άδικο. "Ποιά μεταγραφή έκανε ο Ντέμης που έκανε μπαμ", Μην το ψάνχετε και πολύ.

Τρομερή η διαιτησία στο ματς με την Νορβηγία, ωραίος και ο διαιτητής, τρείς έπεφταν πάνω στον Χαλκιά και δεν σφύριζε τίποτα. Πλέον πρέπει να είμαστε σίγουροι για την πρόκριση της Εθνικής.

Με τον Σωτηράκη, κάτι περίεργο παίζει. Κάποιοι θέλουν να τον φέρουν στην Ελλάδα, κάποιοι άλλοι δεν τον θέλουν στον γαύρο και κάποιοι τον στέλνουν ως άλλο Καραγκούνη στον Βάζελο. Τελικά μήπως πρέπει να αντιστρέψουμε την εξισοσούλα για να βρούμε την αλήθεια;

Χρόνια μπροστά οι Ελληνικές Αθλητικές εφημερίδες, πλέον έχουν συμπτίξει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με αυτό της Κρουζ Αζούλ. Μάθαμε πρόσφατα πως έπαθε θλάση ο Ντελγκάδο και θα μείνει μερικές εβδομάδες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Πολύ μπλα, μπλά έχει πέσει και οι γαύροι φοβούνται για νέα περίπτωση Ντουντού.

ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ