Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.9.07

Περισσότερους φιλάθλους από κάθε άλλη αγωνιστική από την ίδρυση της Superleaue είχαμε αυτή την αγωνιστική. Συνολικά κόπηκαν 80,923 εισητήρια, επίδοση που απέχει από τα 64.320 που κόπηκαν στην 20ή αγωνιστική της περσινής περιόδου. Όσον αφορά τα αγωνιστικά το Σαββάτο ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του Φερνάντο Σάντος σημείωσε 3 τέρματα εις βάρος του Ηρακλή, ενώ η Ξάνθη σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ευρωπαίος Πανιώνιος επιβλήθηκε με 2-0 του Λεβαδειακού ενώ η Λάρισα ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Βέροια ενώ ισόπαλος ήρθε και ο Άρης στην Καλαμαριά. Δύο γκολ του Ισμαέλ Μπλάκνο έδωσαν τη νίκη στην ΑΕΚ επί του Ατρομήτου ενώ ο Παναθηναϊκος πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στη Κρήτη νικώντας 0-3 τον Εργοτέλη. Την νίκη της ημέρας πέτυχε ο Ολυμπιακός που συνέντριψε με 6-2 τον Όφη έχωντας τους Κοβάσεβιτς και Λούα-Λούα να πετυχαίνουν από δυο τέρματα.

Αναλυτικά
ΞΑΝΘΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0
Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη πέτυχε η Ξάνθη και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του νεοφώτιστου Αστέρα Τρίπολης που παρά τον όρκο νίκης των παικτών του, δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλσμα στα Πηγάδια. Ένα δίλεπτο ήταν αρκετό για τους Ακρίτες που επικράτησαν της ομάδας της Τρίπολης με 2-0, με σκόρερ τους Πόι (67') και Λαμπριάκο (69').

ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ 3-0
Αρκετά καλή εμφάνιση έκανε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνισιτκής και από την αρχή του αγώνα επέβαλε τον δικό του ρυθμό φθάνωντας δίκαια στη νίκη με 3-0. Μελίσσης (6'), Βαγγελής (48') και Λάκης (68') τα γκολ για τον "Δικέφαλο του Βορρά", που είχε ευκαιρίες και γι' άλλα τέρματα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0 Ηχηρό παρών έδωαν οι φίλαθλοι του Πανιώνιου στην Νέα Σμύρνη, οι οποίοι ήταν πολύ περισσότεροι από τα εισητήρια που κόπηκαν. Οι νεοσμυρνιώτες καθάρισαν από νωρίς τον αγώνα με δύο τέρματα του Τσιμπούρν στο 5' και στ 13'.

ΛΑΡΙΣΑ-ΒΕΡΟΙΑ 1-1
Δεν ήταν νικηφόρο το ντεμπούτο τον "βυσσινί" στο γήπεδο τους με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας. Η ομάδα του Γ.Δώνη βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν ο Κριβόκαπιτς στο 36ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους ενώ ο Μπακαγιόκο ισοφάρησε στο 47'.

ΑΠ.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΡΗΣ 0-0
Η εξαιρετική εμφάνιση του Άρη απέναντι στην Σαραγόσα δεν είχε συνέχεια στο Καυτατζόγλειο, αφού ο Απ.Καλαμαριάς ανάγκασε την ομάδα του Ντούσαν Μπάγιεβιτς στην δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα σε ένα ματς δίχως πολλές φάσεις μπροστά από τις εστίες.

ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0
Ιδανικό ξεκίνημα για την ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, καθώς έστω και δύσκολα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρομήτου με την βοήθεια του Ισμαέλ Μπλάνκο και πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-0.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3
Με δύο γκολ του Ρομέρο (19', 51') και ένα του Σαλπιγγίδη (74') οι "πράσινοι" έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σε όλες τις γραμμές, μη επιτρέποντας σε κανένα σημείο του αγώνα περιθώριο αντίδρασης από τους Κρητικούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ 6-2
Σαρωτικός ήταν ο Ολυμπιακός απέναντι στον Όφη και χόρτασε τους φιλάθλους του από θέαμα και γκολ. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Λούα Λούα (20', 39') και Κοβάτσεβιτς (25', 43') κι από ένα οι Σέζαρ (7') και Τζόρτζεβιτς (74') ενώ για τους φιλοξενούμενους τα γκολ πέτυχαν οι Μαρινάκης (13') και Τοροσίδης (88' αυτογκόλ) στην προσπάθεια να αποσοβίσει το πλασέ του Πόποβιτς. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που αντικαταστάθηκε στο 75ο λεπτό κερδίζοντας το stand innovation από τους 25.054 φιλάθλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ