Ένας πονοκέφαλος λιγότερος

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 17.9.07

Με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι θα παραταχθεί εκτός απροόπτου ο Ολυμπιακός απέναντι στην Λάτσιο για την πρεμιέρα του Champion's League. O 27χρόνος Αργεντίνος χαφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά ανέβασε στροφές δίχως να νιώσει ενοχλήσεις. Σήμερα θα επιχειρήσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και εφόσον δεν αισθανθει κάποια ενόχληση, θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του αυριανού αγώνα. Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να παραταχθεί με 4-5-1, με μοναδικό σέντερ φορ τον Λούα-Λούα και τους Γκαλέτι-Τζόρτεβιτς στα άκρα, σε περίπτωση που ο Αργεντίνος δεν αγωνιστεί το σχήμα θα αλλάξει σε 4-4-2 με τον Κοβάσεβιτς να είναι ο δεύτερος φορ και τον Τοροσίδη να παίζει στην δεξιά πλευρά του κέντρου.
Την ευκαιρία να κατασκοπεύσει από κοντά την αντίπαλο του Ολυμπιακού είχει ο Τάκης Λεμονής που παρακολούθησε τον αγώνα του Σαββάτου στον οποίο η ομάδα η Λάτσιο δεν κατάφερε να κερδίσει την Έμπολι. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0 παίζοντας συντηριτικά με την Έμπολι να παίζει με αντεπιθέσεις, ενώ και η Λάτσιο έχωντας τον νου της στον αγώνα της Τρίτης και άλλαξε τους Ρόκι-Πάντεφ. Όμως η μέτρια εμφάνιση της Λάτσιο δεν άλλαξε την γνώμη που έχει σχηματίσει για την Ιταλική ομάδα ο Έλληνας τεχνικός καθώς την θεωρεί ένα πειθαρχιμένο σύνολο που παίζει καλύτερα εκτός έδρας και γνωρίζει τον τρόπο για να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Το απόγευμα αναμένεται η αποστολή της Λάτσιο στην Αθήνα που θα έχει μοναδικό απόντα τον Μπεχράμι που είναι τιμωρημένος και την θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Λίονελ Σκαλόνι. Όσον αφορά στα αγωνιστικά πλάνα, ο Ντέλιο Ρόσι θα εμμείνει στο 4-3-1-2 με τους Μουσλέρα ή Μπαλότα (τερματοφύλακας), Σκαλόνι (δεξί μπακ), Τζάουρι (αριστερό μπακ), Κριμπάρι, Στεντάρντο (στόπερ), Μουντινγκάγι, Λεν τέσμα, Μουταρέλι (τρεις μέσοι), Ντελ Νέρο (δεκάρι), Ρόκι και Πάντεφ (επιθετικό δίδυμο).
Η Ιταλική ομάδα θα προπονηθεί στο Καραϊσκάκη σήμερα στις 21:00 ενώ αύριο οι παίκτες της θα έχουν χαλάρωμα στο γήπεδο της Καλλιθέας. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται σήμερα στις 20:00 με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ στις 15:00 ο Τάκης Λεμονής θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ