Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.9.07




Λόγια του ...ποπόφ κύριε Σάββα!







Από το νησί του βορείου Αιγαίου κάνει την κριτική του ο κυρ Σάββας. Βλέπει πως είναι εκτός των πραγμάτων και το παίζει ως άλλος Βενιζέλος. Ο Σάββας, ο οποίος ουδέποτε τα είχε βάλει με προπονητή, αντίθετα στήριζε από τον Μπάγιεβιτς μέχρι τον Σόλιντ τον Λεμονή όμως άχτι τον έχει. Χτυπάει το σαμάρι για τα τα ακούσει ο γαϊδαρος. Μόνο που αυτός ο γαϊδαρος κυρ Σάββα έχει μεγάλα αυτιά και επειδή τα διάφορα βουϊτα τον ενοχλούν αφάνταστα, φροντίζει να διώχνει τα ενοχλητικά έντομα.

Κυρ Σάββα σου θυμίζω τις δηλώσεις που έκανες τον Απρίλιο
"Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά τα πράγματα όταν έχουμε κατακτήσει δέκα πρωταθλήματα σε έντεκα χρόνια. Κανείς δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις στον πρόεδρο και στον προπονητή. Ο κόσμος είναι η μεγάλη μας δύναμη όμως πρέπει να στηρίζει τους παίκτες στα εύκολα και στα δύσκολα".

Τώρα για πείτε μας κύρ Σάββα, τα εννοούσατε αυτά που λέγατε τον Απρίλιο; Τι άλλαξε; Εσείς δεν είσασταν που "μαλώνατε" όσους έκαναν κριτική στον πρόεδρο και τον προπονητή; Τώρα που φάγατε πόδι, κάνετε το έτσι -γιουβέτσι; Αλλά ξέχασα κύριε Σάββα, και εσείς είσαστε μια Ολυμπιακάρα και ξέρετε τι λένε για τις Ολυμπιακάρες έτσι; Αυτές είναι που κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά στον Ολυμπιακό, οι "Ολυμπιακάρες"...

Ο ρόλος του Ίβιτς σαν τεχνικού διευθυντή όχι μόνο του επιτρέπει, αλλά του επιβάλλει να κρίνει το σύστημα και την απόδοση της ομάδας. Και το πρώτο πράγμα που έκανε ο Ίβιτς ήταν να διασφαλίσει πως τα λεγόμενα του μεταφέρθηκαν σωστά από τον τύπο και κατόπιν μίλησε με τον Λεμονή, συζήτησαν, δεν άρχισε να λέει λόγια του ποπόφ.. από το νησί του Ποπόφ...

Πάντως οι προσεχείς 3 αγώνες θα κρίνουν πολλά το μέλλον του Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό. Ξεκινάει με ΟΦΗ εντός, μετά ανεβαίνει Θεσ/νίκη για να παίξει στο έργο "Η εκδίκηση του Ντούσαν" στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον ΆΡΗ και το μεγάλο παλούκι είναι στην Βρέμη με την Βέρντερ, που θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό την μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Ωραία μπαλίτσα έπαιξε εχθές η ΑΕΚ, ειδικά στο β' ημίχρονο και συγγεκριμένα όταν βγήκε ο Ριβάλντο και η ομάδα ανέβασε ταχύτητα. Φανταστείτε να παίζει αντί του Λυμπερόπουλου ο πιο γρήγορος Μπλάνκο.

Δεν υπάρχει όμως περίπτωση ο Σερ Λορέντζος να πετάξει έξω από την ομάδα τον Λύμπε και τον Ρίμπο. Είναι συμφωνία κυρίων αυτή...

Προβλήματα με τον Μορέτο αναμένεται να έχει ο Σερ Λορέντζος. Ο Μάχο εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τον Βραζιλιάνο και θα αρχίσουν οι ψιλομουρμούρες.

Ο Ρίμπο πάντως δεν μουρμούρησε στην αλλαγή του στο 60φεύγα. Είχε κάνει το σόου του με αυτό το γκολάκι, τρισευτιχισμένος ήταν ο Βραζιλιάνος. Πάντως σε 3 επίσημα παιχνίδια έχει πετύχει δυο γκολ ο Ρίμπο, δεν είναι και λίγο αυτό. Ο Λύμπε πόσα έχει πετύχει;

Το καλύτερο δώρο έκανε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στον Ντούσκο. Με αυτή τη νίκη επί της Σαραγόσα όλη τη χρονιά θα έχει το αλάθητο ο τεχνικός του Άρη.

Πάντως τις τελευταίες μέρες, τις μαύρες πλερέζες έχουν βγάλει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Από την μια είχαν να χωνέψουν τον ορισμό του "Αρειανού" Ι.Ιωαννίδη στο υφυπουργείο Αθλητισμού και από την άλλη ήρθε και η νίκη του Άρη. Και το χειρότερο είναι πως μέσα στο πετσί τους αισθάνονται πόσο μικρή ήταν η ομάδα τους τα περασμένα χρόνια που έκανε κάτι ήττες από ομάδες της πλάκας. Είχαν στήθεί μπροστά από τις οθόνες τους για να δουν τους Αρειανούς μουτρωμένους και μετά θα έστηναν χωρό στον Λευκό Πύργο. Έπιασε όμως η βροχή, ήρθε και η πλημύρα με το γκολ του Παπαδόπουλου, αν δεν κάτσει καλά και το ματς της Κυριακής θα αρχίσει να τα ακούει ο Τεό. Ο Σάντος προς το παρών είναι έξω από το παιχνίδι.

Προετοίμασε πάντως το έδαφος ο Ντούσαν σε ενδεχόμενο στραπάτσο στην ρεβάνς. Βρήκε και αυτός ως δικαιολογία την βροχή για την μη επίτευξη παραπάνω γκολ που θα έδιναν μια άνετη πρόκριση.

Κάτι θα θυμίζει στους γαύρους αυτό, που την ανικανότητα της πρόκρισης την έριξε στον καιρό. Φύσαγε ο αέρας, τσουπ το γκολάκι ο Ελευθερόπουλος, το ότι είχε βγάλει τον Αμπονσά αμυντικό χαφ και βρήκε χώρους για να κάνει φάσεις η Γιουβέντους δεν το είπε ποτέ κανείς! Εκεί έκαναν όλοι μόκο!

Φυσικά και θέλω να προκριθεί ο Άρης, η Λάρισα, ο Πανιώνιος, η ΑΕΚ και ο Παναθηναίκος, αλλά όχι να λέμε πως φταίει ο καιρός κύριε Ντούσαν που δεν πέτυχες ένα γκολ; Και οι άλλοι δηλαδή τι είναι πολίστες και έπαιζαν καλύτερα;

Πολλοί απορούν γιατί ο Πεσεϊρο δεν ξεκινάει τον Ντογιέ βασικό. Η απάντηση είναι απλή, ο Ντογιέ είναι μουσουλμάνος και αυτή την εποχή κάνει νηστεία. Είναι που είναι καταπονημένος ο οργανισμός του με την ίωση, που να βγάλει το 90λεπτό ο παίκτης.

Πάντως ο Ντογιέ καθάρισε και εχθές και έρχεται το ματς με τον Εργοτέλη...

Τι συμβαίνει με τον Τακούλη τον Φύσσα και δεν τον υπολογίζει ο Πορτογάλλος; Τελικά αυτή η εποχή δεν ευνοεί τους "Τάκηδες"...

Ούτε και κάτι άλλους κουστουμάτους....

Και για να επιστρέψω στον Τάκη των ερυθρολεύκων, όλη η πιάτσα τα έχει βάλει με τον Λεμονή, μάλιστα άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια για τον διάδοχο του. Το πιο λογικό από αυτά είναι του Όγιος, καθώς θεωρούν πως ο συγγεκριμένος έχει αρκετά ατού.

Είναι γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, είναι Αργεντίνος που σημαίνει ότι όχι μόνο ξέρει να χορεύει το ταγκό, αλλά και να τα βρίσκει με τα πατριωτάκια του που έχουν στήσει παροικία με τον Ολυμπιακό, τα πάει καλά στις ακαδημίες και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο.

Τον Σπανό τον ρώτησαν όμως; Εχθές έσκασε στα γέλια μόλις άκουσε αυτή τη φήμη. Ή θα κάνει καμιά μεγάλη τράμπα ο Σωκράτης στέλντοντας τον Τάκη στο Περιστέρι για να φέρει τον Αργεντίνο στον Ολυμπιακό; Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Όγιος είναι ότι είναι και αυτός φτηνός...

Για πλάκα βέβαια ακούστηκε πως θα κάνει και πρόταση για τον Μουρίνιο. Εδώ θα γελάμε για μήνες. Για να έρθει ο Μουρίνιο, εκτός ότι θα πρέπει να δίωξει όλους τους παίκτες, θα πρέπει να του έχει στην καλύτερη περίπτωση 50εκάτ.ευρώ μπάτζετ, βίλα με πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, προσωπικό οδηγό, κυπουρό, καμαριέρα, κωμωτή και έναν παπαγάλο. Για να μην ξεχάσω και τον ράφτη βέβαια, γιατί ο Μουρίνιο τα Αρμάνι τα έχει για ρομπίτσες. Σάμπως τον ένοιαζε στην Τσέλσι; Άλλος τα πλήρωνε...

Λέτε πως αν έρθει ο Μουρίνιο, θα κατηφορήσει στον Πειραιά και ο Λαμπριάκος;
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ