Πολεμική ατμόσφαιρα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.12.06

Με πόλεμο παρομοίασε ο Τρόντ Σόλιντ την αυριάνή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορεί να μην αγωνίζονται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης όμως για λόγους πρεστίζ θεωρείται επιτακτική ανάγκη να συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους στο Ουέφα. Ο Νορβηγός προπονητής των πρωταθλητών, θέλοντας να τονίσει την κρισιμότητα του αγώνα στους παίκτες του, χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τους Ουκρανούς πόλεμο. «Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Γιατί στο ματς με τη Σαχτάρ θα έχουμε πόλεμο».
Στον αγωνιστικό τομέα ο Μιχάλης Κωνσταντίνου συγγεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί στον αυρίανο αγώνα καθώς στην χθεσινή προπόνηση έδειξε να πατάει γερά αντίθετα με τον Γρηγόρη Γεωργάτο που θεωρείτε απίθανή η συμμετοχή του στο τελευταίο του ίσως παιχνίδι για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, δεδομένη είναι η παρουσία των Νικοπολίδη (τερματοφύλακας), Ζεβλάκοφ, Ντομί (δεξί και αριστερό μπακ), Κωστούλα, Σέζαρ (αμυντικό δίδυμο), Στολτίδη, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς (μεσαία γραμμή), Καστίγιο (αριστερός επιθετικός), ενώ δύο θέσεις διεκδικούν οι Οκκάς, Μπόρχα, Μπαμπανγκίντα και Κωνσταντίνου. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στην οποία και είναι πολύ πιθανό να δώσει το «παρών» ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ στις 16:30 ο Τροντ Σόλιντ θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Από την πλευρά της η Ουκρανική ομάδα που βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα θα έρθουν για την νίκη καθώς διατηρούν έστω και μαθηματικά κάποιες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ η ήττα από τον Ολυμπιακό θα θεωρηθεί καταστροφική.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν μπορεί κανείς να κάνει προγνωστικά. Νομίζω ότι θα πάρουμε το "διπλό". Θα είναι λάθος να παίξουμε για την ισοπαλία, γιατί σε αυτή την περίπτωση σίγουρα στο τέλος χάνεις. Τόσο η Σαχτάρ όσο και ο Ολυμπιακός θέλουν μόνο τη νίκη», δήλωσε ο Ανατόλι Τίχμοτσουκ.
Ο Άγγλος Στίβεν Μπένετ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντεϊβιντ Μπάμπσκι και Πίτερ Κίρκαπ θα διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ