Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 1.12.06

Καλό μήνα.....και έχω μαζέψει και κάμποσα να σας τα πω μαζεμένα, γιατί έχουν ακουστεί πολλά "μούσια" τελευταία περί μεταγραφών. Για να πάμε στο ψητό....

Την έξοδο βλέπει ο Ντελίμπασιτς αλλά και ο Στέφανο Σορεντίνο, παρέα σκέφτεται να κάνει ο Τσιρίλο. Για τον μεν πρώτο, υπέπεσε στο λάθος που κάνουν οι ξένοι που προέρχονται από προηγμένα πρωταθλήματα και νομίζουν πως το Ελλάντα είναι της πλάκας. Δύσκολα παίκτης που δεν είναι καλός δεν πιάνει σε αυτή την χώρα, να θυμίσω παραδείγματα ; Κονσείσαο, Τσίριτς...

Μιας και είπα Κονσεϊσαο, θυμήθηκα και τον πρώην πρωταθλητής Ευρώπης τον Μπίσκαν, το παλικάρι έχει καταντήσει να είναι αναπληρωμάτικος του Γκούμα. Από ικανότητες και προσόντα, άλλο τίποτα, αλλά άμα δεν γουστάρεις να παίζεις μπάλα, με το ρελαντί δεν την βγάζεις καθαρή, ούτε και στο Ελλάντα.

Άρχισε να ξεθαρεύει η Σκόντα Ξάνθη, μάλλιστα ο Πανόπουλος θέλει να βγει Ουέφα του χρόνου και γι' αυτό έκλεισε δυο Αφρικανους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Ολλανδικές ομάδες Α Κατηγορίας. Εκεί έβαλε το χεράκι του ο Σαμαράς, για το πρώτο σκέλος είχε βάλει το χεράκι του ο Πανόπουλος.

Άρχισε η μεταγραφολογία στον γαύρο, αλλά τα τζιμάνια έχουν ήδη αρχίσει να σπάνε πλάκα με τα πρωτοσέλιδα. Και δεν είναι και πρωτότυποι γαμώτο, πάλι τον Ζε Ρομπέρτο έβγαλαν στην φόρα, όσον αφορά τον Γκαλιάδρο, και αυτή η ιστορία είναι παραμύθι σκορδαλιά. Όλα αυτά τα τυπάκια ψάχνουν για ομάδες που τους κάνουν προτάσεις για να ανεβάζουν τις τιμές τους. Σωστές δουλείες κάνουν μόνο οι τεχνικοί διευθυντές. Πλησιάζουν έναν παίκτη, πριν τους πλησιάσει ο μάνατζερ του, του λένε τόσα, ή δέχετε και κλείνει η δουλειά ή πάμε για άλλες πολιτείες. Και αυτή την ιστορία την έχει πληρώσει αγωνιστικά ο γαύρος και πολύ περισσότερο οικονομικά ο πρόεδρος του. Δεν του φταίει κανένας όμως, άμα κάνεις τα ίδια λάθη συνεχώς, αυτά παθαίνεις.

Φέτος το εξιλαστήριο θύμα των βάζελων είναι ο Βύντρα, για όλα τα στραβά της ομάδας ο Βύντρα φταίει. Δεν βγαίνουν σέντρες στην επίθεση, ο Βύντρα φταίει, τρώμε γκολ από σέντρα στην πλάτη της άμυνας ο Βύντρα φταίει, άντε να δούμε πόσο θα αντέξει το παλικάρι, γιατί τον βλέπω και αυτόν σε καμιά Γερμανία έτσι και τεντωθούν τα πράγματα.

Το Αλεκάκι έχουν προτείνει για αυτή την θέση στον γαύρο. Μάλιστα τον στηρίζει και φυλάδα "αντικειμενικής" προσεγγίσεως κυρίως για έναν λόγο, για να τους ξερνάει ειδήσεις για μεταγραφές. Βλέπετε αυτό που πουλάει στην Ελλάδα, δεν είναι η μπάλα, αλλά το παρασκήνιο, η διαιτησία, και η μεταγραφολογία. Και ας βγαίνουν μερικοί στα ραδιόφωνα και το παίζουν Ολυμπιακάρες που κάνουν κριτική στην ομάδα.

Τον Φάνη Γκέκα πως τον κόβετε; Ο Λαρισαίος πασχίζει για να μείνει στην Μπουντέσλιγκα, εδώ όμως κρατάει τις πόρτες ανοιχτές , για μετά το καλοκαίρι, γιατί όποιος θέλει να τον πάρει τον Γενάρη, πρέπει να μιλήσει με τον Βάζελο.

Αυτή η ιστορία του Μακρίδη με τον γαύρο έχει παρατραβήξει, ας βγάλει μια ανακοίνωση ο Ολυμπιακός πως διαψεύδει το ενδιαφέρον, και ας σταματήσουν κάποιοι να εξυπηρετούν φίλους τους δημοσιογράφους και Μάνατζερ. Σώκρατες ξύπνα και ξήλωσε τους όλους, παίζουν με τα δικά σου λεφτά στην πλάτη της ομάδας.

Η κωμωδία συνεχίζεται με τις δήθεν επαφές που έχει ο πρόεδρος με τον Καρεμπέ, ο οποίος ασχολείτε με κάποια σοβαρά θέματα της Ουέφα τώρα. Ποιό πιθανό το έχω να μιλάνε με τον Ζέτερμπεργκ οι γαύροι παρά με τον Κριστιάν, όμως ο Πάρης δεν τους κάθετε καλά, γιατί ο Σκανδιναβός ξέρει σε ποιόν πρέπει και σε ποιόν δεν πρέπει να μιλάει.

Όλοι στην Λάρισσα τα έχουν βάλει με τον Δώνη, πιστεύουν πως το κλίμα της ομάδας είναι μη αναστρέψιμο με την υπάρχουσα κατάσταση, Λες και αν έρθει άλλος προπονητής με το υπάρχον υλικό η ομάδα του κάμπου θα παίζει μπάλα σαν την Σελεσάο...

Με τον Πάτσα τι γίνεται ρε μάγγες, Στην αναμπουμπούλα ο Λύκος χαίρετε και κάποια Αθηναϊκη ομάδα απ' ότι έμαθα ψάχνει για έναν αμυντικό χαφ πέρα από τα τέσσερα που έχει και αναζητεί παίκτη που παίζει από δεξιά.

Δεν το γλιτώνει το τρέξιμο ο Γούμενος, ειδικά αν φέρει στο προσκήνιο δικό του αχυράνθρωπο. Μερικοί πάντως κοπτόνται για τον Καμπάνη και περισσότερο απ' όλους μια "Παοκάρα" που το παίζει και δημοσιογράφος.

Ο Σαμαράς ψάνχει και για νεαρό δεξί μπακ, στην ίδια θέση που παίζει ο Βασίλης Τοροσίδης.

Κοίτα να δεις πως τα φέρνει η Ζωή, αν η ΑΕΚ αποτύχει να περάσει στους ομίλους η πρόκριση στο Ουέφα θα θεωρηθεί αποτυχια όπως και ο γαύρος τα τόσα χρόνια στο Champions League. Αντίθετα αν ο Σόλιντ φορέσει το κοντομάνικο στην επόμενη φάση, τότε όλοι θα μιλούν για ανανέωση και θα ξεχάσουν το στραπάτσο. Οι μετοχές του θα ανέβουν κατακόρυφα πάλι, αν πάρει τα ντέρμπι και καθαρίσει το ντάμπλ, δύσκολο άλλα όχι ακατόρθωτο.

Τα κλειδία του ο Ουαντού τα βρήκε, το κακό είναι όμως πως είδαν αυτόν που του τα πέταξε, και στα τελευταία ματσάκια είναι εκτός.

Ωραία ομάδα έστησε εχθές ο Μουνιόθ, κοντρολαρισμένη που παίζει πάντα περιμένωντας τον αντίπαλο έχωντας εξασφαλισμένο το Χ. Είτε αντίπαλος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης είτε ο Αστέρας Κορδελιού.

Το θέμα του Νίλσον παίζει, τον παρακολουθεί ο Έμονς, ο Ολυμπιακός δεν ξέρω αν παρακολουθεί τον Έμονς και τις προτάσεις του.

Καλή περίπτωση ο Καστίγιο, για τον Σεγκούντα λέω, όχι για τον Νέρι. Και ο Μαγντί είναι καλός παίκτης, επαγγελματίας καλός είναι;
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ