Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.12.06


"Ακριβά χόμπι έχει ο Σωκράτης, δεν βολεύεται καλύτερα με το Football Manager;"






Στο κρανίο τα είχε πάρει ο Σωκράτης με τον Νορβηγό μετά από το ματς με την Σαχτάρ και στον αγώνα με το Αιγάλεω. Τόσο η μέτρια κατάσταση της αγωνιστικής ομάδας, όσο περισσότερο το κράξιμο από τους γαύρους τον έκαναν να σκεφθεί πως ο Νορβηγός περισσότερο κακό θα κάνει στον γαύρο παρά καλό αν μείνει έστω μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αίσθηση μου είναι πάντως πως οποιοσδήποτε προπονητής πάει στον γαύρο τώρα και όχι το καλοκαίρι είναι δύσκολο να φέρει τούμπα την κατάσταση. Ο Σόλιντ έχει μοντάρει την ομάδα μονοκόματα, μονόπατα, ξέρει όμως να αξιοποιεί τα ατού που έχει έστω και με έναν ανορθόδοξο τρόπο έχει πάρει 13 στα 15 παιχνίδια και βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο. Αν και ο Sir Takis έχει προσφέρει στους γαύρους ευχάριστες αναμνήσεις (1-4 στην Λεωφόρο, 6-1 επί της ΑΕΚ, 6-2 επί της Λεβερκούζεν στο Champions League), δύσκολα θα καταφέρει να βάλει σε μια σειρά τα πράγματα.

Ο Πανόπουλος αρέσκετε σε χιουμοριστικές ανακοινώσεις, σε σημείο γραφικότητας. Μάλιστα δηλώνει και άριστος γνώστης της Αγγλικής: Για δείτε το παρακάτω κειμενάκι που είχε αποστείλει για την εξαφάνιση του Σίκοφ το καλοκαίρι.

"STILL SEARCHING….. SKODA XANTHI FC is still searching worldwide, for the professional football player SICOV VANCE, who has signed a professional contract with our club, which expires on 30.06.2008.

So far, the player has not joined the team, according to the obligations he has and he is still missing from the club, since 03.07.2006. ANYONE who may has any information, concerning the missing player SICOV VANCE is kindly requested to inform our club, SKODA XANTHI FC, or to address to the TV show of Greek channel ALTER « Light in the tunnel», or to the show «Proofs» of the TV channel ALPHA.

Also, ANYONE who has any information, concerning the worldwide known club FC POBEDA from FYROM, which claims the International Transfer Certificate of the player from SKODA XANTHI FC, is kindly requested to inform our club.

Finally, ANYONE who has any information, concerning the manager who succeeded to accomplish the transfer of the player SICOV VANCE to the worldwide famous club POBEDA of FYROM, after having stolen him form the club MANCHESTER UNITED, DUNDEE UNITED of Scotland etc, is kindly requested to inform our club or to address to the above mentioned TV shows".


Κλέμπερσον και Σάλβα για τον Βάζελο. Μάλιστα έτσι λένε οι φήμες. Για τον πρώτο οι φήμες έρχονται από Τουρκία που κατά καιρούς έχουν μεταγράψει δεκάδες παίκτες στις Ελληνικές ομάδες ενώ για τον δεύτερο πήραν φωτιά τα τηλέφωνα, συναδέλφων δημοσιογράφων απο ελλάδα με συναδέλφους τους στην Ισπανία. Παλιό το κόλπο μάγγες αλλά δεν μασάμε!

Στην Νιρβάνα τους οι οπαδοί και οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ. Από την ομάδα φεύγουν Σορεντίνο, Ντελίμπασιτς, Χετεμάϊ, Μώρας, Έμερσον το καλοκαίρι και δεν κουνιέται φύλο. Δηλαδή αν από τον γαύρο έφευγαν οι Νικοπολίδης, Καστίγιο, Ανατολάκης, Στολτίδης δεν θα έκαναν πάρτι οι εφημερίδες για διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος;

Επισόδιο μεταξύ Ζαγοράκη και Μπίδη στον ΠΑΟΚ. Ο Τεο ζήτησε την γνώμη του Μπίδη για την κατάσταση της ομάδας και ο τελευταίος του απάντησε: "εμένα μην με ρωτάτε, εγώ είμαι εκτός κλίματος, εγώ είμαι αλλού, δεν είμαι στον ΠΑΟΚ". Ο Αρχηγός τσαντίστηκε και έπεσαν βαριές κουβέντες, θυμηθείτε αυτό που σας λέω, μετρημένες οι μέρες του Μπίδη στον δικέφαλο του Βορρά, δεν τον πολυγουστάρει ο Μουνιοθ στην Παιανία, τον βλέπω να κατηφορίζει προς Θρακομακεδόνες.

Σήμερα ανακοινώνει ο Πανόπουλος την πρόσληψη του Κωφίδη στον πάγκο της Scoda Ξάνθης. Μάλιστα ο Σάββας παρακολούθησε την σημερινή προπόνηση της ακριτικής ομάδας και το μεσημέρι θα παρουσιαστεί από τον Πανόπουλο.

Για τον Σίκοβ πάει ο Γαύρος, όπως έμαθα ο Σκοπιανός μπακ παίρνει Βουλγάρικο διαβατήριο και πιάνει θέση κοινοτικού. Ένας ακόμα παίκτης που απασχολεί τους γαύρους για το καλοκαίρι είναι ο Μαγκνι που μένει ελεύθερος, και ο Μάκος. Το καλοκαίρι ο Σίκοφ είχε δοκιμαστεί από τον Μπρούστερ και ήταν ένα βήμα πριν υπογράψει στην Νταντί όμως ζήταγε πολλά και τελικά οι Σκωτζέζοι έκαναν πίσω. Μεγάλο ταλέντο αλλά και μεγάλη ιδέα για τον ευατό του έχει ο Βάντσε. Αν τελικά πάει στον γαύρο, να μου το θυμηθείτε, αφού καθιερωθεί θα δημιουργήσει ιστορίες, κάπως έτσι δεν έφυγε και απο την Σκόντα; Για τον Μαγκντί η ιστορία είναι διαφορετική, έχει πάρει το μύνημα ο Αιγύπτιος και θέλει να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, ο Πανιώνιος τον έχει στην αχρηστία και γι' αυτό τον αντάλλαξε με τον Τσιμπούρ που είναι μια από γιουβέτσι στην ομάδα των δυτικών προαστείων.
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ