Μια ακόμα μαύρη σελίδα στην ευρωπαϊκη του ιστορία έγραψε ο Παναθηναϊκος καθώς ηττήθηκε με το ταπεινωτικό 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν που βρίσκεται στην 1 θέση στο πρωτάθλημα της Γαλλίας και μόλις 3 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. To μόνο θετικό στοιχείο από το χθεσινό θλιβερό ματς ήρθε από το Ισραήλ όπου η ομάδα του Γιτζάκ Σουμ παραχώρησε ισοπαλία εντός έδρας και έτσι οι "πράσινοι" πέρασαν ως πρώτοι από τον όμιλο τους στην επόμενη φάση του Ουέφα μαζί με την Παρί και την Χάποελ.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκο να προσπαθεί να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι κάτι όμως που δεν επέτρεψαν οι αποφασισμένοι παίκτες της Γαλλικής ομάδας όπου μετά το πρώτο εικοσάλεπτο πήραν το κέντρο και στην συνέχεια έγιναν τα αφεντικά στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 29ο λεπτό όταν έπειτα από λάθος του Τζίολη, οι Παριζιάνοι βγήκαν στην κόντρα και με σουτ του Παουλέτα έγραψαν το 1-0, σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο.
Με γκολ από τα αποδυτήρια περίμενε την Ελληνική ομάδα όπου στην πρώτη φάση στην εστία των "πρασίνων" καθώς ο Παουλέτα χτύπησε και πάλι στο 47, ενώ το επόμενο δεκάλεπτο ήταν εξίσου εφιαλτικό καθώς ο Καλού σκόραρε εις διπλούν στο 52 και στο 54 κάνωντας ότι ήθελε την άμυνα του Παναθηναϊκου. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά από το 60 λεπτό και έπειτα η Παρί έπαιξε πιο συντηρητικά, πίεσε περισσότερο στον χώρο του κέντρου και δεν άφησε τον Παναθηναϊκο να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Σαφώς και αυτή η εικόνα του Παναθηναϊκου στο χθεσινό παιχνίδι ήταν άκρως απαγοητευτική και οι οπαδοί του καλά θα κάνουν να την ξεχάσουν. Όμως υπάρχει έντονος προβληματισμός για την νοοτροπία ορισμένων παικτών που φαίνεται να μην "φορτσάρουν" σε όλους τους αγώνες παρουσιάζωντας μια εικόνα που είναι "ακατάλληλη" για μια ομάδα που στο παρελθόν έχει αποδείξει πως μπορεί να στέκεται με αξιοπρέπεια στα ευρωπαϊκα γήπεδα. Είναι πασιφανές πως τα τελευταία χρόνια, η εικόνα του Παναθηναίκου στην Ευρώπη έχει τσαλακωθεί και απότελεί πλέον πρόβλημα το οποίο καλείτε να επιλύσει άμεσα ο Βίκτορ Μουνιόθ και οι συνεργάτες του.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Λαντρό, Μεντί, Ρόζεναλ, Γιέπες, Αρμάντ, Ροντρίγκεζ (80΄ Πάουλο Σέζαρ), Σισέ, Τσαντμε, Ελμπουίκ, Καλού (83΄ Πανκράτ), Παουλέτα (73΄ Πιετρ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Εμπέντε, Δάρλας, Βύντρα (46΄ Σαλπιγγίδης), Μπίσκαν, Μόρις, Θεοδωρίδης, Λεοντίου, Τζιόλης, Ίβανσιτς, Νίλσον (55΄ Βίκτορ), Παπαδόπουλος (46΄ Γκονζάλες)
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ