Επιβεβαιώθηκε 100$ το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που ήθελε τον Τρόντ Σόλίντ να αποτλεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Το μεσημέρι της Παρασκευής 29/12 ο Νορνηγός τεχνικός συναντήθηκε με τον Γιώργο Λούβαρη που του ανακοίνωσε την διακοπή συνεργασίας του Νορβηγού με τους ερυθρολεύκους. Οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις προσεχείς ημέρες καθώς δεν υπήρξε συμφωνία σχετικά με την αποζημίωσει που έχει να λαμβάνει ο Νορβηγός προπονητής και το τεχνικό επιτελείο του.
Παρών στην προπόνηση της Παρασκευής έδωσε ο Τάκης Λεμονής που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Τρόντ Σολιντ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ακολουθούν οι επίσημες ανακοινώσεις της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός που αφορούν την αποδέσμευση του Τρόντ Σόλιντ καθώς και την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή.

29/12/2006 14:37
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Τροντ Σόλιντ και τους βοηθούς του και τους εύχεται κάθε επιτυχία.


29/12/2006 15:48
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι προπονητής της επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου, αναλαμβάνει από σήμερα ο Τάκης Λεμονής.
K.K.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ