Να πάρουμε αυτό που μας αξίζει

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 5.12.06

Μια μέρα και λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι την ιστορική αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Άντερλεχτ και ο Λορέντζο Σέρα Φερέρ χαρακτήρησε τον αγώνα ως ματς ορόσημο για την ιστορία της Ένωσης. Στην χθεσινή προπόνηση μίλησε στους παίκτες και τους εξέφρασε την αυτοπεποίθηση του για τις ικανότητες τους και αισιοδοξεί πως θα καταφέρουν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Παράλληλα επισήμανε πως στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη προκειμένου να κρατάει την τύχη στα χέρια της και να μην εξαρτάται από το αποτέλεσμα του αγώνα Μίλαν-Λιλ.
Χωρίς τον Τραϊανό Δέλλα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στό "Κόνσταν Βάντεν Στόκ" απέναντι στην Άντερλεχτ, ο 30 χρόνος αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από το οίδημα στην γάμπα και ο Φερέρ αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Εκτός του Δέλλα από την αποστολή κόπηκαν οι Έμερσον, Ίβιτς, Λαγός και Αλεξόπουλος. Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα στις 19:00 με προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας ενώ 45 λεπτά νωρίτερα ο Λορέντζο Φερέρ θα παραβρευθεί στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.
Από την πλευρά τους οι πρωταθλητές Βελγίου κάθε άλλο παρά αδιάφοροι είναι για το αυριανό ματς καθώς σε περίπτωση που νικήσουν την Ελληνική ομάδα και χάσει η Λιλ από την Μίλαν, θα προκριθούν στο κύπελλο Ουέφα ως τρίτοι.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ