Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 2.11.09

Δύσκολη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι όπου αντιμετώπισε τον Ατρόμητο έχοντας αρκετές απουσίες. Ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ νίκησε τον Πανιώνιο, ο οποίος έμεινε από νωρίς με παίκτη λιγότερο. Νίκη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί της Skoda Ξάνθης, ενώ και ο Ηρακλής έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, η Καβάλα πέτυχε μια εύκολη νίκη επί του Πανθρακικού ενώ ισοπαλία είχαμε στις αναμετρήσεις Εργοτέλη-ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννενα-Λεβαδειακός αλλά και στο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Λάρισας και Άρη.

Αναλυτικά:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΕΚ 2-2
Εκπληκτικό παιχνίδι διεξήχθει στο Παγκρήριο όπου Εργοτέλης και ΑΕΚ μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς. Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Μαντούκα στο 21’ ενώ ο Εργοτέλης με πρωταγωνιστή τον εντυπωσιακό Λεάλ, ισοφάρισε στο 51’ και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 71’. Το γκολ που χάρισε την ισοπαλία στην ΑΕΚ πέτυχε ο Μπλάνκο, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 81’.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
Δύσκολη νίκη πέτυχαν στο Περιστέρι οι ερυθρόλευκοι με γκολ που πέτυχε ο Όσκαρ Γκονζάλες στο 80’. Με πολλές απουσίες παρατάχθηκαν οι φιλοξενούμενοι καθώς αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν 3 παίκτες από την εφηβική ομάδα.

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΡΗΣ 2-2
Εξαιρετικό ποδόσφαιρο παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του Αλκαζάρ το απόγευμα του Σαββάτου. Λάρισα και Άρης μοιράστηκαν γκολ, ευκαιρίες και βαθμούς. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε καθώς η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Ντε Νίγκρις ανάγκασε τους γηπεδούχους να είναι πιο προσεκτικοί. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Σίμιτς 8’, Αμπρέου 25’, Τουάμα 27’, Κόκε 33’.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0
Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ο Ηρακλής έχωντας στο τιμόνι του τον Σάββα Κωφίδη πήρε μια πολύτιμη νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ιακόμπ (88).

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-0
Μέτριο παιχνίδι σε θέαμα, αλλά με τρια γκολ ήταν η αναμέτρηση μεταξύ της Καβάλας και του Πανθρακικού. Δίκαια έφτασαν στην επικράτηση οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Τα γκολ πέτυχαν οι Σιόντης 48’, Ιωάννου 70’, Ονουάτσι 83’.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-1
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό στα Γιάννενα. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι που άνοιξαν στο σκορ στο 29’ με τον Ανδράλα αλλά ισοφαρίστηκαν τρία λεπτά αργότερα όταν ο Μπάρκογλου πέτυχε τέρμα στο 32’

ΠΑΟΚ - SKODA ΞΑΝΘΗ 1-0
Ένα γκολ του Ίβιτς στο 90’ λεπτό ήταν αυτό που χάρισε την νίκη στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία της Ξάνθης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1
Μια ακόμα νίκη πέτυχαν οι πράσινοι που εκμεταλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την αποβολή του Όμο με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 8 και πέτυχαν δυο γκολ στα πρώτα 11 λεπτά της αναμέτρησης με τον Τζιμπρίλ Σισέ (8πεν, 11)’. Οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο αν και αγωνιζόμενοι με παίκτη λιγότερο, μείωσαν στο σκορ με το Ριέρα στο 53’ και δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες.

Η επόμενη αγωνιστική:

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΡΗΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ 16:45 ΣΚΑΪ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 19:00 ΝΕΤ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 ΝOVA
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 14:30 ΝOVA
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14:30 ΝΕΤ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 16:45 ΝOVA
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:00 NOVA
ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Α.Ε.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ 16:45 ΝOVA

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ