Το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 7.11.09

Σημαντική αναμέτρηση στα Πηγάδια όπου η Skoda Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Θα καταφέρει να διατηρήσει το αήτητο ο γηπεδούχος; Θα μετρήσει η παράδοση; Θα αποδράσει με το διπλό ο Πανιώνιος; Διαβάστε τις προβλέψεις για τον σημερινό αγώνα από την ανάλυση του Hellas Football Data.






Ξάνθη-Πανιώνιος
(Κυριακή 8/11, 14:30)

Το ματς: Τις δύο ομάδες χωρίζει μόνο ένας βαθμός και από μόνο του αυτό το γεγονός δίνει άλλη βαρύτητα στην αναμέτρηση στα Πηγάδια. Αήττητη η Ξάνθη εντός έδρας (3 νίκες και 1 ισοπαλία), θέλει να εκμεταλλευτεί ξανά την έδρα της, εξάλλου έχει κατακτήσει όλους της τους βαθμούς φέτος (10) μέσα στο «σπίτι» της. Θα απουσιάσει ο Μαρσελίνιο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αμπένα και Βασιλακάκης. Ο Πανιώνιος κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά όχι τους βαθμούς στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό και τώρα θα ήθελε να... αντιστραφεί η κατάσταση. Ξανά απών ο Ρεκόμπα, όπως και ο Όμο.

Η προϊστορία: Σαφής η υπεροχή της Ξάνθης, που μετράει 11 νίκες, 4 ισοπαλίες ενώ έχει ηττηθεί 3 φορές. Μια από τις ήττες της ήταν στο παρθενικό παιχνίδι των δύο ομάδων (1989-90, 0-1), στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι έκαναν ένα σερί 9 νικηφόρων αποτελεσμάτων (από το 1992 έως το 2002), διάστημα στο οποίο πέτυχαν και ορισμένες εντυπωσιακές σε έκταση νίκες, όπως το 6-2 του 1993-94, ή τα 4-1 και 4-0 που ακολούθησαν στα δύο επόμενα χρόνια. Πάντως, ο Πανιώνιος έχει «μαζέψει» κάπως την κατάσταση στα τρία τελευταία χρόνια, όταν και παραμένει αήττητος στην Ξάνθη, ενώ τα συνολικά τέρματα είναι 37-12 για τους γηπεδούχους.

Το ερωτηματικό:
Είναι δυνατόν ο Πανιώνιος φέτος να έχει βγάλει περισσότερες... ανακοινώσεις από την Ξάνθη;

Πέρυσι στο αντίστοιχο παιχνίδι:
Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στην περσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το παιχνίδι στα Πηγάδια ολοκληρώθηκε 0-0.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ