Με την ΑΖ Άλκμααρ θα αναμετρηθεί απόψε ο Ολυμπιακός στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής για τους ομίλους του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα αγωνιστικά τους προβλήματα και να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τους Ολλανδούς.
Αρκετά αισιόδος παρουσιάστηκε ο Ρόναλτ Κούμαν στην συνέντευξη τύπου των δυο ομάδων πριν την αναμέτρηση. Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την Άλκμααρ με σύστημα 4-4-2 επιλέγοντας τους Ρομέρο κάτω από τα δοκάρια, Σβέρτς (Δεξί μπακ), Πόουλσεν (αριστερό μπακ), Μορένο, Μοσαϊντερ (κεντρικοί αμυντικοί), στο κέντρο της μεσαίας γραμμής Σάαρς και Μέντες, Μάρτενς (αριστερό χαφ), Χολμαν (δεξί χαφ) και επιθετικό δίδυμο οι Ντέμπελε και Λένς.
Από την πλευρά του ο Ζίκο αναμένεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους με σύστημα 4-3-2-1 με τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Ραούλ Μπράβο στο Αριστερό άκρο και τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ στο δεξί άκρο της άμυνας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Όυλοφ Μέλμπεργκ, στη μεσαία γραμμή θα υπάρχει ο Ένζο Μαρέσκα, ο Ιεροκλής Στολτίδης με τον Ντουντού Σεαρένσε, δεξί χαφ ο Ζαουάντ Ζαϊρί, αριστερό χαφ ο Ντα Τζίζους Ζεράλντο Λεονάρντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Κώστας Μήτρογλου.
Την αποστολή των ερυθρολεύκων συμπληρώνουν οι Λεωνίδας Παναγόπουλος, Ούρκο Πάρντο, Ντιντιέ Ντομί, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης, Γιώργος Κατσικογιάννης, Όσκαρ Γκονζάλες, Γιώργος Γκαλίτσιος και Τάσος Πάντος.
Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο και θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Φερμίν Μαρτίνεζ Ιμπάνες και Χουάν Κάρλος Χιμένες με τέταρτο διαιτητή τον επίσης Ισπανό Χοσέ Λουις Παράδας Ρομέρο.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί τηλεοπτικά από το Mega.
K.K.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ