Με σοβαρότητα για ένα θετικό αποτέλεσμα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.11.09

Σπουδαία αναμέτρηση περιμένει τους ερυθρόλευκους στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα Στάνταρ Λιέγης- Ολυμπιακός λίγες ώρες πριν την σημαντική αναμέτρηση στο Βέλγιο.





Ένα καλό αποτέλεσμα αποζητά ο Ολυμπιακός για να βρεθεί πιο κοντά στην πρόκριση στους 16 του Champions League. Ο αντίπαλος του δίνει ίσως το ματς της χρονιάς καθώς παίζει το τελευταίο του χαρτί για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης.
Ο τεχνικός της Στάνταρ, Λάζλο Μπόλονι φαίνεται να έχει κλειστά τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στους ερυθρόλευκους. Πιθανότατα να επιλέξει ένα σύστημα 4-4-1-1 με τους Μπολάτ κάτω από τα δοκάρια, Κομοτσάτο δεξί μπακ, Ρότσα αριστερό μπακ, Σαρ και Φελίπε οι κεντρικοί αμυντικοί, στην μεσαία γραμή οι Βίτσελ και Μαγκαλά οι οποίοι θα έχουν στα πλάγια τους Γιοβάνοβιτς και Καρσελά. Μπροστά τους θα είναι ο Ντε Καμάργκο ο οποίος θα δίνει βοήθειες στον Μποκανί ο οποίος θα είναι ο μοναδικός επιθετικός.
Από την πλευρά του ο Ζίκο παρά τις φήμες που ήθελαν να προτιμήσει ένα σχήμα με 3 αμυντικούς αναμένεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους με σύστημα 4-3-2-1. Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Νικοπολίδης κάτω από τα δοκάρια, Μίχαλ Ζεβλάκοφ δεξί μπακ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ούλοφ Μέλμπεργκ κεντρικοί μπακ, Ραούλ Μπράβο αριστερό Μπακ. Στον χώρο του κέντρου πιθανότατα θα έχουμε επιστροφή της τριάδας Έντσο Μαρέσκα Ντουντού Σεαρένσε, Κριστιάν Λεντέσμα, στα άκρα θα βρίσκονται οι Όσκαρ Γκονζάλες με Λουτσιάνο Γκαλέτι ενώ μοναδικός επιθετικός θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεωνίδας Παναγόπουλος, Ούρκο Πάρντο, Ντιντιέ Ντομί, Γιώργος Γκαλίτσιος, Τάσος Πάντος, Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Άρης Σοϊλεδης και Ιεροκλής Στολτίδης.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Κριστιάνο Κοπέλι και Αντρέα Στεφάνι. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ντανιέλε Ορσάτο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί από την ΝΕΤ.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ