Λίγα πράγματα στο Ουέφα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.12.07

Μηδενική ήταν η συγκομιδή πόντων στην τελευταία αγωνιστική για την φάση των ομίλων του Ουέφα. Ο Παναθηναϊκός ξεχώρισε για την εμφάνιση του στην Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο και για το μεγαλύτερο διάσημα είχε τον έλεγχο του αγώνα όμως έχασε την πρωτιά στον όμιλο στις καθυστερήσεις. Η ΑΕΚ έκανε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα την Βιγιαρεάλ και ήταν τυχερή που στον άλλο αγώνα του ομίλου η Φιορεντίνα κέρδισε την Μπλάντα και πέρασε ως Τρίτη. Τέλος η Λάρισα αν και προηγήθηκε στον αγώνα με την Νυρεμβέργη, στην συνέχεια οι Γερμανοί πέρασαν στην αντεπίθεση και έφυγαν νικητές από το γήπεδο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1
Αδοξα "έπεσε" στο "Βιθέντε Καλντερόν" ο Παναθηναϊκός που διατηρούσε την ισοπαλία μέχρι το 94' λεπτό. Ο Παναθηναϊκος προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Σαλπιγγίδη στο 33 και για μισή ώρα περίπου ήταν μπροστά στο σκορ. Οι "ροχιμπλάνκος" ισοφάρησαν στο 73' και παρ' όλο που έμειναν με 10 παίκτες από το 79' κατάφεραν να φύγουν νικητές από το γήπεδο έπειτα από εκτέλεση φάουλ στο 94 λεπτό του Σιμάο. Οι "πράσινοι" τερμάτισαν στην δεύτερη θέση η οποία τον στέλνει αντίπαλο στους "32" με ομάδα προερχόμενη από το Τσάμπιονς Λιγκ.
Π.Θ.

ΑΕΚ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1-2
Η Βιγιαρεάλ ήταν σαφώς καλύτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, παρά το οφσάιντ-γκολ του Μαβουμπά στο 40ό λεπτό. Η ομάδα του Λορένσο Σέρα Φερέρ κατάφερε να ισοφαρίσει τελικά στο 68' με την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ριβάλντο που άφησε "άγαλμα" τον Ντιέγκο Λόπεζ, αλλά οι "κιτρινόμαυροι" δεν πρόλαβαν καλά-καλά να πανηγυρίσουν καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Τόμασον έβαλε εκ νέου μπροστά την Βιγιαρεάλ και έγραψε το τελικό σκορ. Το δωράκι για την ΑΕΚ έκανε η Φιορεντίνα που κέρδισε με 2-1 την Μπλάντα στο "Αρτέμιο Φράνκι" και έτσι η Ένωση πέρασε ως τρίτη ομάδα στον όμιλο.
Κ.Α.

ΛΑΡΙΣΑ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1-3
Χωρίς βαθμό στην φάση των ομίλων αποχαιρέτησε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ η Λάρισα, που ηττήθηκε με 3-1 από την Νυρεμβέργη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το γκολ για τους «βυσσινί» που προηγήθηκαν πέτυχε ο Κόζλει στο 11΄, ενώ για τους Γερμανούς σκόραραν οι Σαένκο στο 45΄, Μίνταλ στο 57΄, με τη χαριστική «βολή» να επιτυγχάνεται από τον Άγγελο Χαριστέα στο 73΄.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ