Αποτελέσματα 14ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 31.12.07

Δίχως μεγάλες εκπλήξεις διεξήχθει η τελευταία αγωνιστική για το 2007. Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ που παρουσιάστηκε με ελλείψεις, νικηφόρα πέρασε ο Παναθηναϊκος από το Κλεάνθης Βικελίδης που αντιμετώπισε τον ΑΡΗ ενώ ο Ολυμπιακός που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες έκαμψε το εμπόδιο της Skoda Ξάνθης. Στους υπόλοιπους αγώνες, σημαντική νίκη πέτυχε Ο ΟΦΗ στην Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Ηρακλής και Απόλλων Καλαμαριάς, όπως ο Λεβαδειακός με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Εργοτέλης με την Λάρισα, ενώ την πρώτη του νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές πέτυχε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι επί της Βέροιας.

Αναλυτικά:

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0
Με γκολ των Μπλάνκο (33') και Σέζαρ (90') η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ στο "ντέρμπι των Δικεφάλων" και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση δύο πόντων από τον Ολυμπιακό και τριών από τον Παναθηναϊκό.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1
Ο Παναθηναϊκός με αυτογκόλ του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο 44' νίκησε 1-0 τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε σε απόσταση βολής απο την κορυφή της βαθμολογίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ 2-1
Αντώνης Νικοπολίδης και Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήταν τα πρόσωπα του αγώνα στο Γ.Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις λόγο τραυματισμών αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ακριτικής ομάδας. Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Λούα-Λούα που εκμεταλεύθηκε το λάθος του Ζουελά, όμως η Ξάνθη απάντησε γρήγορα στο 26' με σουτ του Ραντζίνκσι. Στο 59΄ ήταν η σειρά του ¨συνήθη ύποπτου"¨Ντάρκο Κοβάσεβιτς που με κεφαλιά έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στους ερυθρόλευκους όμως η τελευταία κουβέντα άνηκε στον Αντώνη Νικοπολίδη που απέκρουσε αμφισβητούμενο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπάρκογλου στο 84.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ=ΟΦΗ 1-3
Πρωτοχρονιάτικο "δώρο" έκανε ο Κένινγκ στον ΟΦΗ, χαρίζοντάς του το "τρίποντο" στη Νέα Σμύρνη, με δύο τραγικά λάθη του. Σκόρερ του ΟΦΗ ο Ταραλίδης (56',68') και ο Νουαφόρ 87', για τον Πανιώνιο είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αραβίδης στο 59'.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΠ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 1-1
Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Το σκορ για την Καλαμαριά άνοιξε ο Φαβάλι στο 15', για να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα ο Μαλαγκουένο με κεφαλιά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0
Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στην πόλη της Βοιωτίας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ 0-0
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης και η Λάρισα, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-0
Ο Λουτσιάνο ήταν εκείνος που κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Βέροιας στο 72 λεπτό με δυνατό συρτό σουτ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων και να γράψει το τελικό 1-0 δίνοντας μία πολλή σημαντική νίκη για την ομάδα του Περιστερίου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. ΑΕΚ 33
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 31
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 30
4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 25
5. ΑΡΗΣ 22
6. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 21
7. ΠΑΟΚ 20
8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19
9. ΞΑΝΘΗ 15
10.ΛΑΡΙΣΑ 15
11.ΗΡΑΚΛΗΣ 15
12.ΟΦΗ 14
13.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 13
14.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 12
15.ΒΕΡΟΙΑ 11
16.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 9

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
1. ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ 11
2. ΤΖΙΜΠΟΥΡ 9
3. ΜΠΛΑΝΚΟ 8
4. ΡΑΝΤΖΙΝΣΚΙ 7
5. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 7
6.ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 7
7. ΦΙΛΟΜΕΝΟ 6
8.ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ 6
9.ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ 5


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ