Αποχαιρέτισαν το Ουέφα Άρης και Πανιώνιος

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 20.12.07

Δύο ήττες γνώρισαν εχθές ο Πανιώνιος και ο Άρης και αποκλείστικαν από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ουέφα. Αν για τους κιτρινόμαυρους το εμπόδιο της Μπάγιερν που παρατάχθηκε με πλήρη σύνθεση στην "Αλιάνζ Αρίνα" ήταν μάλλον ανυπέρβλητο και είχαν την ατυχία να βρίσκεται σε άσχημη μέρα ο Κώστας Χαλκιάς, ο Πανιώνιος αποδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας καθώς προηγήθηκε με 2-0 της Μπορντώ, η οποία στην επανάληψη ανέτρεψε με θεαματικό τρόπο το σκορ και έφτασε στην νίκη με τέρμα που πέτυχε στο 87'.


Αναλυτικά

ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ- ΑΡΗΣ 6-0
Ο Άρης συνετρίβη με 6-0 στην "Allianz Arina" από τη Μπάγερν Μονάχου, και σε συνδιασμό με τη νίκη της Μπράγκα επί του Ερυθρού Αστέρα, έμεινε τέταρτος στον όμιλό του, μένοντας εκτός συνέχεια του θεσμού. Οι κιτρινόμαυροι είχαν σε άθλια μέρα τον τερματοφύλακα τους Κώστα Χαλκιά που φέρει ευθύνη για τα 4 από τα 6 γκολ που δέχθηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τα τέρματα για τους βαυαρούς πέτυχαν οι Τόνι στο 25', 32', 64', 66' Λελ 69' και Λαμ 81'.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΟΡΝΤΩ 2-3
Ο Πανιώνιος αν και προηγήθηκε με 2 τέρματα στο 15ο λεπτό με τους Τσιμπούρ στο 6ο' να εκτελεί εύστοχα το πέναλντι που προήρθε από ανατροπή του στην μεγάλη περιοχή των Γάλλων και τον Μάκο στο 20' έπειτα από εκπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Οι Γάλλοι απάντησαν στο 39 με τον Καβενάγκι και έτσι έκλεισε το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι νεοσμυρνιώτες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν τρίτο τέρμα όμως ισοφαρήστηκαν στο 75 από τον Τρεμουλίνα, ενώ στο 87 ο Μπουαμπέ εκμεταλεύθηκε την κόντρα έπειτα από την ασταθή επέμβαση του Κένιγκ και έγραψε το τελικό σκορ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ