Νίκη εις διπλούν

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 6.12.07


Νικηφόρες ήταν οι δυο αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων για το κύπελο Ουέφα. Ο Παναθηναϊκος υποδέχθηκε την Λοκομοτίβ Μόσχας στην Λεωφόρω και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη έφτασε στην νίκη. Η ΑΕΚ στην Πράγα δίχως να πιάσει μεγάλη απόδωση νίκησε την Μπλάντα και έκανε ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης. Με αυτές τις νίκες η Ελλάδα, εδραίωσε την θέση της στην 15η θέση της κατάταξης της Ουέφα και παραμένει στο κυνήγι της 13ης που από την σεζόν 2009-2010 θα τις επιτρέψει να βγάζει τον πρωταθλητή, απευθείας στους ομίλους του Champion's League.



Αναλυτικά
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ 2-0
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τρίτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA, αφού οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-0 της Λοκομοτίβ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο επιθετικών των πρασίνων με δυο τέρματα στο 70 και 74 σφράγισε την νίκη για την ομάδα του. Βαθμό ή βαθμούς θα αναζητήσει στο Βιθέντε Καλντερόν κόντρα στην Ατλέτικο, η οποία νίκησε στην Κοπενχάγη ώστε να κερδίσει την πρώτη θέση του ομίλου σε διαφορετική περίπτωση θα τερματίσει στην δεύτερη θέση.
Π.Θ.

ΜΠΛΑΝΤΑ -ΑΕΚ 0-1
Αγκαλιά με την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου UEFA βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού νίκησε με 1-0 τη Μλάντα στο Μπόλεσλαβ και πλέον θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να μείνει εκτός. Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου μέρους πέτυχε το χρυσό γκολ για την «Ένωση», που στα τελευταία δευτερόλεπτα λαχτάρησε, καθώς οι Τσέχοι είχαν δύο δοκάρια. Μόνο αν ηττηθεί στο ΟΑΚΑ από τη Βιγιαρεάλ και η Μλάντα νικήσει τη Φιορεντίνα στην Ιταλία μένουν έξω πλέον οι «κιτρινόμαυροι». Με την νίκη της αυτή η ΑΕΚ σκαρφάλωσε στην 82 θέση της κατάταξης των ομάδων της Ουέφα.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ