Την Βέρντερ Βρέμμης θα αντιμετωπίσει απόψε ο Ολυμπιακός στα πλαίσια της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής για την φάση των ομίλων του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση του γκρουπ έχωντας φτάσει τους 8 βαθμούς όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Βέρντερ έχει 6 και για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πρέπει να νικήσει. Από την πλευρά της η Ελληνική ομάδα θα πρέπει να παρουσιάσει ένα δεμένο σύνολο το οποίο θα διακρίνεται από την αυτοσυγγέντρωση και πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο αλλά και αποφασιστική για να αποδείξει πως θέλει περισσότερο την πρόκριση.
O προπονητής της Γερμανικής ομάδας Τόμας Σαάφ θεωρεί πως απόψε είναι η τελευταία ευκαιρία για την Βέρντερ να κάνει κάτι καλό στο Champion's League και θεωρεί το αποψινό ματς ως τελικό. Θεωρεί πως η ομάδα του πρέπει να κάνει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και να μην επαναλάβει το λάθος που έκανε στο Ανόβερο όταν και προηγήθηκε με 1-0 αλλά στην συνέχεια η Ελληνική ομάδα πέρασε στην αντεπίθεση και βγήκε νικήτρια. Ο Σάαφ θεωρεί πως η Βέρντερ θα πρέπει να σταματήσει τις επιθέσεις του Ολυμπιακού από την αρχή τους, δηλαδή να εφαρμόσει ασφυκτικό πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γερμανός τεχνικός είναι η ίωση του Περ Μερτεζάκερ, όμως ο διεθνής αμυντικός προπονήθηκε κανονικά εχθές και αναμένεται να βρίσκεται στο βασικό σχήμα το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι 4-4-2 με την εξής σύνθεση: Στην θέση του τερματοφύλακα ο Βίζε, σε ρόλο στόπερ Μερτεζάκερ και Νάλντο, ακραία μπακ Φρίτζ και Πασάνεν, Μπάουμαν ως αμυντικό χαφ, Μπορόφκσι αριστερό χαφ, Γιένσεν δεξί χάφ, Ντιέγκο επιτελικός μέσος, Σανόκο ή Αλμέίδα και Ρόζερμπερκ το επιθετικό δίδυμο.
Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής, φρόντισε να τονώσει το ηθικό των παικτών του, προβάλωντας βίντεο με τις δηλώσεις του Ντάνιελ Γιένσεν που έκανε λόγο για νίκη της ομάδας του επισημαίνοντας στους ποδοσφαιριστές του πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο, τι σημαίνει Ολυμπιακός και τι δύναμη του δίνει ο κόσμος του.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να έχει στην διάθεση του τους Ζεβλάκοφ, Πατσατζόγλου που προπονήθηκαν κανονικά εχθές και θα συμπεριληφθούν στο βασικό σχήμα, ενώ στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται και ο Ζούλιο Σέζαρ που αρχικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά στην συνέχεια συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας.
Με δεδομένη την απουσία του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς λόγο καρτών αλλά και των Ντομί, Μπράβο, Νε, Κωνσταντίνου λόγο τραυματισμός, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-5-1 με την ακόλουθη σύνθεση: Αντώνης Νικοπολίδης στο τέρμα, αριστερά ο Τάσος Πάντος, δεξιά ο Βασίλης Τοροσσίδης, κεντρικά μπακ οι Μίχαλ Ζεβλάκοφ και Παρασκευάς Άντζας, σε ρόλο αμυντικών χαφ οι Ιεροκλής Στολτίδης, Κριστιάν Λεντέσμα και Χρήστος Πατσατζόγλου, αριστερά στα χαφ θα βρίσκετε ο Τρεζόρ Λομανά Λούα-Λούα, δεξιά ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού έχουν συμπεριληφθεί οι Κώστας Μήτρογλου, Λιονέλ Νούνιεζ, Ροντρίγκο Αρτσούμπι,Ζούλιο Σέζαρ, Ματσούκας, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Σηφάκης.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα την διευθύνει ο Γάλλος Λοράν Ντουαμέλ
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ