Ελπίζει ο Πανιώνιος, δύσκολα ο Άρης

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 7.12.07

Η νίκη εκτός έδρας για τον Πανιώνιο επί της Αούστρια αναπτέρωσε τις ελπίδες των νεοσμυρνιωτών που θέλουν πλέον νίκη εντός έδρας επί της Μπορντώ. Δυσκολότερο είναι το έργο για τον ΑΡΗ που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία απέναντι στην Μπράντα. Πλέον οι Θεσσαλονικείς θέλουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπάγιερν στο Μόναχο.



Αναλυτικά

ΑΟΥΣΤΡΙΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1
Οι "κυανέρυθροι" πολιόρκησαν καθ' όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου την εστία της αυστριακής ομάδας, όμως οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί μέχρι το 91ο λεπτό. Ήταν τότε που ο Φερνάντεζ (είχε περάσει στη θέση του Νικολάου) εκτέλεση το φάουλ, ο Κουτσόπουλος (είχε περάσει στη θέση του Σκούφαλη) πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Μαϊστόροβιτς, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας στην ομάδα του την ευκαιρία να κρατάει την τύχη του στα χέρια του.

ΑΡΗΣ-ΜΠΡΑΝΤΑ 1-1
Ο Άρης έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν στο 6' με τον Λιντς και ο Ρονάλντο Γκιάρο ισοφάρισε στο 26' για τους "κίτρινους". Οι Θεσσαλονικείς πλέον καλούνται να πάρουν αποτέλεσμα στο Μόναχο κόντρα στην Μπαγερν για να εξασφαλίσουν την πρόκριση, διαφορετικά σε περίπτωση ήττας η Μπράγκα δεν θα πρέπει να νικήσει στην Πορτογαλία τον Ερυθρό Αστέρα.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ