Αποτελέσματα 11ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 10.12.07

Διατήρησε την θέση της στην κορυφή η ΑΕΚ αφού επικράτησε με 4-0 επί του Απ. Καλαμαριάς. Νίκη σημείωσε εκτός έδρας ο Παναθηναϊκος επί του Ηρακλή, την ίδια στιγμή που η Λάρισα νικούσε τον Άρη ο οποίος διαμαρτύρεται για πέναλντι στις καθυστερήσεις.Επιστροφή στις νίκες για την Ξάνθη που επιβλήθηκε στα πηγάδια του Όφη, ενώ στην Κρήτη Εργοτέλης και Ατρόμητος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Στην Τρίπολη, ο Αστέρας νίκησε τον Πανιώνιο και πλέον βρίσκεται μόνος στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Στα ματς του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός σημείωσε τέσσερα τέρματα επί του Λεβαδειακού και διατήρησε την απόσταση των 3 βαθμών από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, την οποία θα υποδεχθεί στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής ,και ο ΠΑΟΚ που έφτασε πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Βέροια.


Αναλυτικά:

ΑΕΚ-ΑΠ.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 4-0
Προσφέροντας πολύ καλό θέαμα η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 4-0 του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο ΟΑΚΑ, με δύο γκολ του Λυμπερόπουλου (4', 86') και ένα των Μπλάνκο (40') και Ριβάλντο (16').

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1
Πολύτιμη νίκη μέσα στο Καυταντζόγλειο πέτυχε ο Παναθηναϊκος που κατέκτησε τους τρεις βαθμούς έπειτα από αυτογκόλ του Κατσιαμπή στο 27'. Ευχάριστη έκπληξη για τους "πράσινους" ήταν η εμφάνιση του 19χρόνου Σιμάο.

ΛΑΡΙΣΑ-ΑΡΗΣ 1-0
Η Λάρισα με κεφαλιά του Φακούντο Πάρα στο 90' πήρε μεγάλη νίκη, στην έδρα της κόντρα στον Άρη ο οποίος έφτασε τις 3 σερί ήττες. Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων αποχώρησε από την συνέντευξη τύπου, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τα παράπονα του για την διαιτησία του Παπασταμάτη που αρνήθηκε πέναλτι σε αμφισβητούμενη φάση στις καθυστερήσεις.

ΞΑΝΘΗ-ΟΦΗ 1-0
Η Skoda Ξάνθη συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών και στην 11η αγωνιστική της Super League, καθώς επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ με γκολ του Ζουελά στο 61 παίρνοντας την πρώτη της νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0
Ο Εργοτέλης συνέχισε το αρνητικό του σερί που τον θέλει να μην έχει πάρει τους βαθμούς της νίκης στο Παγκρήτιο, μοιράστηκε όμως τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ατρόμητο που είχε σε καλή μέρα τον Λουτσιάνο, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των Κρητικών.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0
Όσο σκοράρει ο Φιλομένο, οι νίκες θα έρχονται για τον Αστέρα Τρίπολης που συνεχίσει το απίστευτο σερί του στην Superleague. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές φάσεις στην εστία των Αρκάδων. Πέραν του Φιλομένο που πέτυχε το τέρμα στο 85', καλές εντυπώσεις άφησε ο Ζαϊρι στην πρώτη του εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4-0
Παίζοντας θεαματικό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Λεβαδειακό που αγωνίστηκε δίχως σκοπιμότητα.
Τα τέρματα πέτυχαν οι Στολτίδης 23' , Κοβάσεβιτς 35' , Τζόρτζεβιτς 52'(πεν), Μήτρογλου 63' ενώ στο 82 ο Ανδράλος σε ρόλο υπηρεσιακού γκολπήκερ απέκρουσε πέναλτι που κέρδισε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και εκτέλεσε ο Τάσος Πάντος έπειτα από απαίτηση του κόσμου.

ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ 2-0
Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρντ απόδωσης ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 την Βέροια και έφτασε στους 16 βαθμούς. Τα τέρματα για τον Δικέφαλο του Βορρά πέτυχαν οι Γκονσάλες 3', Σάλμον 52'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΚ 27
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 24
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 24
4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 21
5. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 17
6. ΠΑΟΚ 16
7. ΑΡΗΣ 16
8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15
9. ΗΡΑΚΛΗΣ 14
10. ΛΑΡΙΣΑ 12
12. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 11
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 10
14. ΟΦΗ 8
15. ΒΕΡΟΙΑ 7
16. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 7

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
1. ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ 9
2. ΤΖΙΜΠΟΥΡ 8
3. ΜΠΛΑΝΚΟ 7
4. ΦΙΛΟΜΕΝΟ 6
5. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 6
6. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 5
7. ΤΣΕΖΑΡΕΚ 4
8. ΖΟΥΝΙΟΡ 4
9. ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ 4
10.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 4
11.ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ 4



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ