ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 2.1.07

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ σας εύχεται χρόνια πολλά και καλωσορίζει την νέα χρονιά με μια νέα στήλη που θα παρουσιάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα καθ' όλη την διάρκεια της χειμερινής περιόδου των μεταγραφών. Παρακάτω θα ενημερώνεστε για τους σημαντικότερους μεταγραφικούς στόχους των ομάδων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πρώτο μέλλημα του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα πλαισιώσει τον Ιεροκλή Στολτίδη. Η περίπτωση του Καστίγιο από τον Ισημερινό φαντάζει εξαιρετική όμως το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο αποτελεί μεγάλο εμπόδιο για να προχωρήσει η μεταγραφή. Οι ερυθρόλευκοί έχουν απευθυνθεί σε διάφορους μάνατζερ και φέρεται να αναζητούν κοινοτικούς χαφ. Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βάντσε Σίκοφ που έχει κάνει αίτηση για απόκτηση Βουλγαρικού διαβατηρίου, ενώ παραμένει "φιλολογικό" το ενδιαφέρων για τις περιπτώσεις των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Νίκου Σπυρόπουλου. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιώργου Ανατολάκη έχει εκδηλώσει ο ΑΠΟΕΛ όμως άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις της διοίκησης και του Τάκη Λεμονή για τον διεθνή αμυντικό που είχε παραγκωνιστεί από τον Τρόντ Σόλιντ. Σενάρια για παραμονή του Οκκά μέχρι το καλοκαίρι, όπου λήγει και το συμβόλαιο του φέρεται να αναγράφονται σε μερίδα του τύπου, ο παίκτης θα δοκιμαστεί από την Μπλάκμπερν από τις 8 έως της 12 Γενάρη.

Κ.Κ.

ΑΕΚ
Την απόκτηση του Γκονσάλο Βάρκγας με την μορφή δανεισμού από την Μονακό φέρεται να έχει ζητήσει η ΑΕΚ από τους Μονεγάσκους. Ο Ουρουγουάνος επιθετικός που αποτελούσε μεταγραφικό στόχο της "Ένωσης" το καλοκαίρι δεν κατάφερε να "πιάσει" στην Μονακό, έχωντας αγωνιστεί μόλις σε πέντε αγώνες του πρωταθλήματος δίχως να ικανοποιήσει. Την "Ένωση" ακόμα απασχολεί ο 23χρόνος Χιλιανός Εδουάρδο Ρούμπιο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται σημαντικές εξελίξεις για την υπόθεση του. Τέλος η ΑΕΚ διατηρεί σοβαρές ελπίδες για τον δανεισμό του 21ου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Μάρκος Μονταϊνι καθώς ο τεχνικός της Μπόκα Τζούνιορς, Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο καθώς φαίνεται έχει κάνει αρνητική εισήγηση για την παραμονή του παίκτη στην ομάδα του Μπουένος Αϊρες.
Κ.Α.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Εντός της ημέρας αναμένονται να γίνουν οι τελικές επαφές με τον επιθετικό της Πόρτο Αντριάνο. Ο παίκτης θα αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι από τους "πράσινους". Σενάρια από το εξωτερικό φέρουν τον Ιγκόρ Μπίσκαν να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Γκλάντμπαχ, αλλά όπως έχει εκμυστηρευθεί στο στενό του κύκλο ο Κροάτης, επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκο και να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.
Π.Θ.

ΠΑΟΚ
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» καθώς φαίνεται έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 28χρονο Βραζιλιάνο δεξί μπακ Ζοζέ Σατίρο ντο Νασιμέντο, ενώ βλέπουν με καλό μάτι ενδεχόμενη επιστροφή στην ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη. Σκέψης απόκτησης και μετά παραχώρησης με την μορφή δανεισμού του Τούλιο Λόπεζ που έδειξε θετικά στοιχεία αλλά φαίνεται ανέτοιμος στην παρούσα στιγμή για να βοηθήσει την ομάδα. Ξεκαθαρίζει μέσα στην εβδομάδα το θέμα των Σικαμπάλα, Μέγκαχεντ και Χασιώτη.
Μ.Π.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ