Ευκαιρία να γράψετε ιστορία...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 31.10.06

Ως χρυσή ευκαιρία για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο Champions League θεωρεί ο Λορέντζο Σέρα Φερέρ τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην Λιλ. Δυναμικό ξεκίνημα και επίθεση από το πρώτο λεπτό ζήτησε ο Ισπανός τεχνικός από τους ποδοσφαιριστές του στην χθεσινή ομιλία, ενώ προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών λέγοντας τους πως η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από την Λίλ.
«Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε δυναμικά από το πρώτο λεπτό, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να κάνουμε εμείς το παιχνίδι» είπε αρχικά ο Φερέρ στους παίκτες του για να συνεχίσει:
«Είμαστε καλύτεροι από την Λιλ και πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Μπορούμε να νικήσουμε και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στην διοργάνωση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να αγωνιστούμε με συγκέντρωση και πειθαρχία».
Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε και ο αρχηγός της Λιλ, Γκρεγκορί Ταφορό που τόνισε ότι η ΑΕΚ θα έχει την πίεση για το αποτέλεσμα, ενώ το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα κληθεί να ξεπεράσει η ομάδα του δεν είναι άλλο από τον κόσμο.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομάτι, ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με τρεις αμυντικούς με τους Ουντέζε στην αριστερή πλευρά, Δέλλα στο κέντρο και Τσιρίλο στην δεξιά πλευρά και τους Γεωργέα-Λάγο σε ρόλο μπακ χαφ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Από την πλευρά της η Γαλλική ομάδα, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ντάνιελ Γκίγκαξ, Ζοάν Οντέλ και Βίτακιτς. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Άγγλος ρέφερι Στήβεν Μπένετ, που φέτος έχει διευθύνει την αναμέτρηση Ίντερ-Μπάγιερν (0-2) και Σλοβακία-Τσεχία για το Euro (0-3). Όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου. καιρού επιτρέποντος, οι διευθύνοντες της ΑΕΚ περιμένουν περισσότερους άπό 35.000 οπαδούς στην αυριανή αναμέτρηση.

Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ