Δεν χρειάζετε υπερβολικός σεβασμός!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 17.10.06

Την πρώτη της νίκη στην 21η συμμετοχή της στην διοργάνωση και μάλιστα εκτός έδρας αποζητά από τους παίκτες του ο Λορέντζο Σέρα Φερέρ. «Πρέπει να έχουμε πάθος» δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ που ζήτησε από τους παίκτες του προσοχή σε άμυνα, κυκλοφορία μπάλας και τελείωμα των φάσεων. «Οι ελληνικές ομάδες δείχνουν υπέρμετρο σεβασμό στους αντιπάλους τους. Μακάρι μέσα στην εβδομάδα να αλλάξει κάποιος νοοτροπία», τόνισε ο Άκης Ζήκος. Τους Μπούνο Τσιρίκο και Σωκράτη Παπασταθόπουλο προορίζει ο Φερέρ για το κέντρο της άμυνας ενώ η Ένωση αναμένεται να αγωνιστεί με 4-2-3-1 και μοναδικό προοθημένο τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις θα είναι: Σορεντίνο (τερματοφύλακας), Γεωργέας (δεξί μπακ), Ουντέζε (αριστερό μπακ), Εμερσον και Ζήκος (αμυντικά χαφ), Λάκης (δεξί χαφ), Σέζαρ (αριστερό χαφ) και Τόζερ (επιτελικό χαφ).
Από την πλευρά της η Γαλική ομάδα έχει σαν στόχο μόνο την νίκη και αναμένεται να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με το ίδιο σύστημα που χρησιμοποιεί η Ένωση. Την πιθανότερη σύνθεση αποτελούν οι Τόνι Σίλβα (τερματοφύλακας), Σαλμέ (δεξί μπακ), Ταφορό (αριστερό μπακ), Ταβλαρίδης, Πλεστάν (κεντρικοί αμυντικοί), Μακούν, Ντιμόν (αμυντικά χαφ), Κεϊτά (δεξί χαφ) Λίχτσταϊνερ (αριστερό χαφ), Μποντμέρ (επιτελικό χαφ), Οντεμβίνγκι (επιθετικός).
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός Φλόριαν Μέιερ, ο οποίος είχε διευθύνει τον περσινό αγώνα της Ένωσης με την Ζενίθ (0-1). Ο σημερινός αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί τηλεοπτικά από το Supersport 1.
K.A.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ