Ενίσχυση στο κέντρο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 31.10.06

Η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι το πρωταρχικό πλάνο του Τροντ Σόλιντ για την σημερινή αναμέτρηση στο "Ολίμπικο". Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως η μάχη στον χώρο του κέντρου θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό την σημερινή αναμέτρηση.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν με 4-3-3. Την θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Αντώνης Νικοπολίδης, στο κέντρο της άμυνας επικρατέστεροι είναι ο Ζούλιο Σέζαρ με τον Θανάση Κωστούλα, ενώ στα άκρα της άμυνας Ντομί και Ζεβλάκοφ είναι οι επικρατέστεροι. Στον χώρο του κέντρου Ο Άκης Στολτίδης θα πλαισιωθεί από τον Χρήστο Πατσατζόγλου ενώ την τριάδα θα συμπληρώνει ο Ριβάλντο και για την επίθεση μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ενώ στα άκρα θα υπάρχουν ο αρχηγός Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Γιαννάκης Οκκάς. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Τάσος Πάντος, Γιώργος Ανατολάκης και Παντελής Καφές. Πέραν του Νέρι Καστίγιο που έμεινε στην Αθήνα λόγο ίωσης, εκτός αποστολής τέθηκε και ο Χάρης Παππάς που δέχθηκε κλωτσιά στην χθεσινή προπόνηση και τέθηκε εκτός μάχης.
Από πλευράς Ρόμα, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν θέλει να σκέφτεται τίποτα άλλο πέραν από την νίκη, καθώς θεωρεί πως αν η ομάδα του πάρει τους τρεις βαθμούς, αυτό θα σημάνει αυτόματα πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο πορτογάλος διαιτητής Ολεγκάριο Μπενκερένσα (21:45,Supersport)
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ