Να εκμεταλευτεί την έδρα του επιτέλους....

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.10.06

Την πρώτη του νίκη στο φετινό Champions League θα προσπαθήσει να πάρει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ρόμα. Οι πειραιώτες έχωντας στο πλευρό τους 33.000 οπαδούς θα πρέπει να φτάσουν στην νίκη απέναντι στους Τζιαλορόσσι τόσο για να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στην δεύτερη φάση όσο και για να ξορκίσουν τον κακό δαίμονα του παρελθόντος που θέλει τα τελευταία χρόνια να μην εκμεταλεύονται την δύναμη της έδρας.
Ο Τρόντ Σόλιντ έχει καταλήξει στο 4-2-3-1 αλλά δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά τους παίκτες που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τόσο για το κέντρο της άμυνας όσο και τον παρτενέρ του Ιεροκλή Στολτίδη. Μέχρι στιγμής επικρατέστεροι είναι οι Ανατολάκης-Ουαντού και στην θέση του δεύτερου αμυντικού χαφ ο Πατσατζόγλου. Θέση διεκδισκούν τόσο ο Ζούλιο Σέζαρ όσο και ο Παντελής Καφές. Σε όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις ο Γρηγόρης Γεωργάτος φαίνεται να επικρατεί του Ντιντιέ Ντομί για την θέση του αριστερού μπακ, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης ενώ τις υπόλοιπες θέσεις φαίνεται να κερδίζουν οι Ζεβλάκοφ, Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Καστίγιο και Κωνσταντίνου.
Πρόθεση του Νορβηγού τεχνικού είναι να κερδίσει την μάχη στον χώρο του κέντρου και να χτυπήσει στην επίθεση με αιχμή του δόρατος τον Μιχάλη Κωνσταντίνου ο οποίος θα δέχετε βοήθειες από τους Καστίγιο, Ριβάλντο και Τζόρτζεβιτς. Ο Τρόντ Σόλιντ τόνισε στους παίκτες του πως θα πρέπει να έχουν υπομονή και να μην υποπέσουν σε εύκολα λάθη γιατί μια ομάδα όπως η Ρόμα είναι ταχύτητη στην κόντρα επίθεση και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι θα προσπαθήσει να καλύψει τα κενά των Μαντσίνι, Μοντέλα, Πιζάρο και Μεξές και θα στοχεύσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκακη που θα τις δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί τηλεοπτικά από την ΝΕΤ.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ