Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 23.10.06

Σε μεγάλο λούκι έχει μπλέξει ο Σώκρατες. Πρώτη φορά δεν ξέρει πως να ενεργήσει. Από την μια είναι δυσαρεστημένος με τον Σόλιντ, όχι τόσο για τα αποτελέσματα, αλλά για το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα, από την άλλη έτσι και τον σουτάρει είναι σαν να παραδέχετε την ήττα του. Μεγάλο μπέρδεμα σας λέω και ούτε ο "μουστάκιας" μπορεί να δώσει λύση.

Μια του Μπίσκαν, δυο του Μπίσκαν, έτοιμος να ζητήσει μεταγραφή είναι ο Κροάτης. Δεν τον σηκώνε το κλίμα επί Μπάκε, δεν τον πολυγουστάρει και ο Ισπανός, πάμε για άλλες πολιτείες.....σύντομα.

Ωραία μπαλίτσα ο Άρης, έχει κάτι διαφορετικό απ' τις ομάδες που βρίσκονται στα ίδια κυβικά μαζί του. Αυτό που δεν έχει είναι ένας φουνταριστός που να ρίχνει και κανένα τεμάχιο που και που, αν τον βρεί και αυτόν ο Όγιος, του χρόνου θα μιλάμε για έκπληξη που θα έχει το Ουέφα στο τσεπάκι.

Οι οπαδοί του Ηρακλή ξέρουν πως για το κατάντημα της ομάδας, ο μόνος που δεν φταίνει είαι ο Κοφίδης. Αν απομακρυνθεί ο Σάββας, θα γίνει το Καυτατζόγλειο, προπέρσινο "Κλεάνθης Βικελίδης". Για αυτό ο Σάββας δεν απολύεται αλλά "παραιτείται".

Άρχισαν κάποια λαμόγια να λένε για αυτούς που καπνίζουν κανένα τσιγαράκι παραπάνω και ξενυχτάνε(σιγά το νέο ρε μάγγες).

Έχουν αρχίσει να τσαντίζονται με τον Φερέρ μερικοί ρεπόρτερ της ΑΕΚ. Μάλιστα ένας έκανε την πατατιά να μιλήσει για σκάνδαλο αδικαιολόγητου κοψίματος παίκτη που αγωνίστηκε κόντρα στην Λιλ και το παλικάρι βρίσκεται σε υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων, για τόσο άσχετους μιλάμε.

Αποτίμηση έμψυχου υλικού ζήτησε ο Γούμενος. Δίχως αποτίμηση ζητούσε 4 μύρια από τον Σαββίδη. Εμ για να πουλήσεις βρε φουκαρά, υποτίμηση πρέπει να κάνεις. Και το καλοκαίρι είχες και έναν παίκτη με μεταπωλιτική αξία, για τον Σαλπιγγίδη λέω, τώρα ποιον έχεις; Για πες, τους δανεικούς; Στο ξαναλέω ο Σαββίδης δεν είναι κοροϊδο, κοψοχρονιά θέλει να πάρει τον ΠΑΟΚ για να μπεί στο στοίχημα. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Πανόπουλε και η αηδία έχει πλέον τα όρια της...

Έχουμε και τον Χόρχε, που ξεχνάει τα υπερατλαντικά ταξίδια και τα DVD που κουβάλησε με τα γκολάκια της Κόκκινης Κόμπρας, και ειρωνεύετε από τα μικρόφωνα και αυτός. Ε ρε γιαούρτομα που θέλετε μερικοί που το παίζετε και δημοσιογράφοι...


Πολύ δεξιά μπατάρει ο Ζαγοράκης, ένα δυο μέτρα και μετά τούμπα, για την βουτιά εννοώ. Λέτε να πάει για πολιτικός;

Και ο Αυστριακός έχει αρχίσει να τα παίρνει στην Κράνα, δεν γουστάρει να παίζει στα άκρα. Αντίθετα ο Ρομέρο έχει ανακουφιστεί κάπως, ενώ ευκαρίες θα πάρει ο Βίκτωρ. Ο Ισπανός όμως δεν θα του χαριστεί, αν δεν αξίζει, θα παίζει πάγκο.

Ο γνωστός υπερφίαλος ρεπόρτερ της ΑΕΚ, το έκανε πάλι το θαύμα του. Η καλύτερη εμφάνιση εκτός έδρας Ελληνικής ομάδας παρά την ήττα με 3-1. Καλά βρε παλικάρι, τα πιστεύεις αυτά που λες στα ερτζιανά; Είσαι τόσο φανατίλας που τα βλέπεις όλα κίτρινα; Να σου πω την άποψη μου, πιστεύω ότι είσαι άσχετος από το τόπι...

Πολύ άσχημη στιγμή διάλεξε ο Έμονς για να έρθει, πολύ άσχημη στιγμή σας λέω....
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ