Προς εκτόνωση η ένταση

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.10.06

Εχθές το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Τρόντ Σόλιντ με τον Ριβάλντο. Οι δύο άντρες συνομίλησαν για αρκετή ώρα και δώθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το συμπέρασμα που βγήκε από την χθεσινή συνάντηση είναι πως όλες οι πλευρές πρέπει να δουλέψουν για το καλό της ομάδας, έστι ώστε να εκτονωθεί η κρίση και να έρθουν καλά αποτελέσματα που θα φέρουν και πάλι την ισορροπία στον σύλλογο. Πέραν του Ριβάλντο, ο Νορβηγός τενχικός είχει συνομιλία με τους Πάντο, Κωστούλα, Ντομί, Σέζαρ, Οκκά, Καστίγιο και Καφέ, ρωτώντας τους αν υπάρχει πρόβλημα με τις σχέσεις μεταξύ τους, ενώ τους έκανε και ερωτήσεις που αφορούν τα αγωνιστικά θέματα. Σήμερα ο κύριος Σόλιντ θα συνομιλήσει με τα ίδια θέματα με το τρίτο γκρουπ ποδοσφαιριστών.
Όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τον Ουαντού, ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει οκταήμερη άδεια για να επισκευθεί την οικογένεια του και να τακτοποιήσει το σοβαρό ζήτημα που τον απασχολεί. Ως γνωστόν ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής λόγο πρόβληματος υγείας που αντιμετωπίζει η σύζηγος του, η οποία διαμένει μαζί με τα παιδιά του στην Γαλλία, ζήτησε να λύθει το συμβόλαιο του μιας και σκέφτεται μέχρι να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο Μαροκινός αμυντικός μίλησε με τον προπονητή του και τον ενημέρωσε πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως ενδεχομένως να είναι καλύτερο να λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στη Γαλλία. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» του ζήτησε να το ξανασκεφτεί και να μην πάρει μια απόφαση που ίσως καταστρέψει την καριέρα του. Ο 27χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Τροντ Σόλιντ τόσο για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη όσο και για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρόμα ενώ αμφίβολος θα πρέπει να θεωρείται και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκο.
Στα αγωνιστικά τώρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παντελής Καφές καθώς τις δύο προηγούμενες μέρες ήταν άρρωστος, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Ερόλ Μπουλούτ και θα είναι στην διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ