Νέα φυντάνια για τον Θρύλο...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.5.06

Τα ονόματα τριών ακόμα παικτών έχουν προστεθεί στην λίστα παικτών που θέλει ο Τρόντ Σόλίντ στον Ολυμπιακό πρόκειται για τους Όλαφ Μέλμπεργκ (28 ετών, Σουηδός), Κάρλ Σβένσον (22 ετών, Σουηδός) και Μπρέντε Χάγνκελαντ (25 ετών, Νορβηγός). Η πρώτη περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς ο γιγαντόσωμος μπακ έχει συμβόλαιο με την Άστον Βίλα, ο δε Σβένσον θεωρείτε από τα ανερχόμενα ταλέντα του Σουηδικoύ ποδοσφαίρου και έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Παγκόσμιο κύπελλο, ενώ την καλύτερη άποψη για τον Χάγκενλαντ πρέπει να την έχει ο ...Χανς Μπάκε καθώς ο Νορβηγός παίκτης αγωνίζεται στην Κοπενχάγη.
Φουντώνουν οι φήμες για τον Ζε Ρομπέρτο μιας και γίνεται για εκτενή αναφορά σε Γερμανικές ιστοσελίδες και μερίδα του τύπου περί συμφωνίας του παίκτη με τους Πειραιώτες. Ο Ζε Ρομπέρτο έχει πρόταση από την Αθλέτικο Μαρδίτης, προτιμά όμως την αίγλη του Τσάμπιονς Λίγκ και καλοβλέπει την πρόταση του Ολυμπιακού. Επίσημα βέβαια ο παίκτης έχει πει πως θα αποφασίσει μετά το παγκόσμιο κύπελλο για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, προφανός γιατί ελπίζει τόσο σε καλή πορεία της Σελεσάο όσο και σε καλές εμφανίσεις του ιδίου για να προσελκύσει το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερον ομάδων. Προσωπική μας εκτίμηση είναι πως αν ο Ολυμπιακός θελήσει να αποκτήσει τον παίκτη, θα πρέπει να κινηθεί μέσα στο προσεχές δεκαήμερο αλλίως θα μπει σε μια "γνωστή" διαδικασία που θα έχει ως αποτέλεσμα την ακατάσχετη φημολογία, καθημερινά παραπλανητικά πρωτοσέλιδα τύπου "ΝΑΙ! ΕΡΧΟΜΑΙ", "ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ", "ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΠΛΑΪ ΣΤΟΝ ΡΙΜΠΟ" και λοιπές σάχλες που στο τέλος θα έχουν την επίσης γνωστή δυσσάρεστη κατάληξη.
Το γκολ του πέτυχε δίνοντας στον Ολυμπιακό τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ψηφίστηκε με ποσοστό 40% ως καλύτερο του Μιχάλη Κωνσταντίνου για τη σεζόν που τελείωσε από τους επισκέπτες της προσωπικής του ιστοσελίδας. Δεύτερο με 37% αναδείχθηκε το γκολ στη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με σκορ 3-1, ενώ ακολούθησαν το γκολ στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου με ποσοστό 13% και με 10% αυτό εναντίον του Λεβαδειακού στην ήττα με σκορ 3-1

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ