Κρυφτούλι παίζει ο Γούμενος

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.5.06

Πληροφορίες θέλουν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να συζητά την παραχώρηση του πακέτου των μετοχών στον γνωστό επιχειρματία Θώδωρο Αγγελόπουλο. Η αλήθεια είναι πως ο Γούμενος κατέβηκε μόνος του στην Αθήνα και ισχυρίζεται πως μιλάει με μέλη της οικογένειας Αγγελοπούλου κάτι που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αλλά ούτε να διαψευθεί. Ενδιαφέρων ωστώσο παρουσιάζουν οι δηλώσεις του Βασίλη Παγώνη, μεταλομέτοχου της ΠΑΕ:

«Είμαι στη Θεσσαλονίκη, δεν πήγα ακόμη στην Αθήνα, κατέβηκε μόνο ο κ. Κουμεντάκης. Ο κ. Γούμενος είναι πάντως αισιόδοξος για τις συζητήσεις στην Αθήνα. Ας ελπίσουμε, να έχουν καλό τέλος για όλους αυτές οι συζητήσεις. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να επιβεβαιώσω το όνομα ακόμη. Μπορεί να υπάρχει όμως συμμετοχή των ονομάτων της οικογένειας Αγγελόπουλου, μαζί με άλλα. Του έχω εμπιστοσύνη του κ. Γούμενου. Αν χρειαστεί, είναι εύκολο να κατέβω σε τέσσερις-πέντε ώρες. Πιστεύω, όμως ότι δεν θα γίνει σήμερα αυτό. Αλλωστε, το είπα και στον κ. Παπαδόπουλο, ότι δεν βλέπω να φεύγω σήμερα για Αθήνα. Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι δεν μπήκα στον ΠΑΟΚ να επενδύσω, μπήκα να τον στηρίξω, ήμουν μία ενδιάμεση κατάσταση. Δεν περίμενα να είχα ένα τέτοιο οικονομικό άνοιγμα», ήταν μεταξύ άλλων τα όσα επισήμανε. Δεν έμεινε φυσικά μόνο εκεί:

«Μίλησα με τον κ. Παπαδόπουλο και του είπα ότι περιμένω τηλέφωνο. Μου είπε ότι θα με πάρει. Περιμένω τηλέφωνο του. Τώρα, το έμαθα ότι αποσύρεται το ενδιαφέρον του κ. Σαββίδη. Του είχα πει άλλωστε ότι ακόμη και αν πήγαινα στην Αθήνα, θα ήταν μεγάλη ικανοποίηση να «τελειώναμε» τις συζητήσεις με τον κ. Σαββίδη. Ελπίζω να με πάρει. Δεν τον παίρνω όμως εγώ. Αρκετές φορές τον ενόχλησα. Έφτασα στο επίπεδο να κυνηγάω τον κ. Παπαδόπουλο. Πιστεύω, ότι δεν ήθελαν από την αρχή να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ. Από την αρχή που ξεκίνησε η δεύτερη φάση των συζητήσεων με τον κ. Γούμενο, με το γήπεδο... Είδα μία οπισθοχώρηση του ενδιαφέροντος και του το είχα πει του κ. Παπαδόπουλου. Πείτε το στα ίσα, του είπα, αλλά μου είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν, όπως και ανταλλαγή εγγράφων. Δεν είναι καταγεγραμμένο ότι ζήτησα 10 εκ. ευρώ. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω 10 εκ. ευρώ. Είπα πόσο κόστισε σε μένα ο ΠΑΟΚ. Επίσης, θα πρέπει να πω πως έχει πάρει δάνεια ο κ. Γούμενος. Τα χρέη της ΠΑΕ ήταν 6+12 εκ. ευρώ. Τέσσερα εκατομμύρια από αυτά είναι τα τρέχοντα και του είπα... 4εκ. ευρώ και όσα δώσετε σε μας. Τα δυο θέματα για τα οποία θέτουν ο κ. Σαββίδης και ο κ. Παπαδόπουλος δεν είναι δικά μου. Για το άλλο, το τρίτο θέμα, μπορώ. Είναι άλλωστε όλα καταγεγραμμένα τα χρέη. Του τα έχω εξηγήσει. Πάντως, οκ. Σαββίδης μας είπε ότι ήρθε μόνο για αυτό στην Θεσσαλονίκη, για να μιλήσει για την αγορά του ΠΑΟΚ. Πιστεύω, ότι ίσως ο Παπαδόπουλος να μην ήθελε από την αρχή και ο Σαββίδης να επηρεάστηκε μετά».

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

«Η άφιξη του κ. Σαββίδη ήταν γνωστή, περίμενε όμως να είχε και τους δυο μεγαλομετόχους στο τραπέζι. Δέχθηκε επίσης πολλά μηνύματα ότι έχει ήδη πουληθεί η ομάδα. Το επιβεβαίωσε αυτό από το ότι όλος ο Τύπος το αναφέρει σήμερα. Επίσης, δεν είχε επαφή με τον κ. Γούμενο. Τελικώς, δεν μιλήσαμε και με τους δυο, αφού ο κ. Γούμενος που ήξερε τα περισσότερα στοιχεία δεν ήταν εδώ. Ο κ. Σαββίδης έχει αρχές. Ήταν εκτίμηση του κ. Σαββίδη ότι δεν μπορούσε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μετά από τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν. Ήταν κυριαρχικό δικαίωμα του. Ένιωσε ότι προσβάλλεται, για αυτό και εξήλθε. Βλέπω ότι αποχώρησε ένας πραγματικός αγοραστής, ενώ βλέπω ότι υπάρχει και ένας εφάμιλλος και ακόμη καλύτερος αγοραστής. Ο κόσμος θα κρίνει τα γεγονότα, τις κινήσεις του καθενός και θα βγάλει το συμπέρασμα του. Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση για την ανακοίνωση της ΠΑΕ, αλλά αυτό που λένε, ας το κρίνει ο κόσμος. Χθες, το βράδυ είχα μήνυμα στο τηλέφωνο μου που έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ πουλήθηκε, έκλεισε στον συγκεκριμένο επιχειρηματία που λέγεται. Δεν είναι ο κ. Γκαγκάτσης. Ήταν 11 μ.μ. χθες το βράδυ. Του το μετέφερα του κ. Σαββίδη, αλλά μου είπε ότι ίσως θέλουν κάποιοι να τορπιλίσουν τις εξελίξεις. Είδε ωστόσο στον Τύπο σήμερα το πρωί αυτά που γράφτηκαν και καλά έκανε και έφυγε. Πιστεύω δεν θα επιστρέψει ο κ. Σαββίδης. Δεν ξέρω αν υπάρχει ανοικτό παράθυρο, εκτίμηση μου είναι ότι δεν θα υπάρξει ανοικτό παράθυρο. Ήθελε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ, ήθελε να αναλάβει».

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ