To show ξεκίνησε! Φώτα παρακαλώ...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.5.06


Και επιτέλους, μετά από τόσο καιρό αναμονής μάθαμε το όνομα του παιχταρά... 'Peter Lovenkratz".
Και μετά αναρωτιέμαι εγώ σαν υγιής σκεπτόμενος φίλαθλος: Μα καλά, ο συγκεκριμένος παίκτης -μια και τον έχουμε δει όλοι μας και στο προηγούμενο Mundial- είναι... πως να το πω κομψα... να μην τον πω ταγάρι.. να μην τον πω ούτε καν παλτό... Και για να εξηγούμαστε, ΔΕΝ θέλω εγώ προσωπικά τον Veron στον ΠΑΟ... Αλλά... αλλά ρε Τζίγγερ, ΕΛΕΟΣ! Το όνομα του Veron σε σχέση με του Lovenkratz δεν είναι το ίδιο μεγάλα (ανεξάρτητα της προσφοράς τους, έτσι;). Και δεν εννοώ τον αριθμό των συλλαβών που αποτελούνται. Ούτε καν ο Ρομενταλ δεν είναι το μεγάλο όνομα.
Οι οπαδοί του ΠΑΟ σίγουρα περιμένουν κινήσεις ουσίας κατά πρώτον και εντυπωσιασμού κατά δεύτερον. Αλλά επειδή πάλι θα γελάνε στο τέλος και τα τσιμέντα, εμείς θα αρχίσουμε τις γκρίνιες από τώρα. Ο Hansson ΝΑΙ είναι καλός αμυντικός και έχει μέλλον. Ο Romendahl επίσης σίγουρα είναι εξαιρετική περίπτωση. Αλλά τώρα να βασίσουμε τα άκρα της ομάδας στον Lovenkratz το θεωρώ λάθος. Τελικά να δειτε που ο Sollied θα φέρνει αφρικανούς και λατίνους (Marco Ne, Babangida, Toure, Borha, etc) και ο άλλος ο ακατανόμαστος θα φέρει όλη την Σκανδιναβία.

Δεν ξέρω αλλά όλα αυτα μου θυμίζουν ένα παλιό τραγούδι του Γ. Μηλιώκα αν το θυμάστε, το "Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες...".

CANDYMAN (there can be only one).

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ