Δεν μας τα λέτε καλά κύριε Μπάκε

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.5.06

Και ενώ το σύνολο του τύπου αύριο και των Ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε σήμερα εκθειάζει τις σπόντες του Σουηδού προπονητή του ΠΑΟ, το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ τολμάει να πει την γνώμη του κόντρα στους διάφορους υπάλληλους και παπαγαλλάκια που ΔΕΝ κάνουν κριτική και "αβαντάρουν" τον κάθε τυχάρπαστο. Σε αυτή τη χώρα που επιτρέπει συμμετέχοντες στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον να την υβρίζουν και να αγνοεί παθητικά, σε αυτή τη χώρα που κάποιοι πουλάνε πνεύμα δίχως ουσία και φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, γίναμε πλέον πιο σοφοί χάρη στον κύριο Μπάκε... Σας παραδίδω στα χέρια του συνεργάτη Candyman που καταθέτει την άποψη σου, δίχως φόβο και πάθος γιατί στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ μαθαίνετε αυτά που ΔΕΝ γράφονται.
DREAMWALKER


Αν και κανονικά με τους "δήθεν" δεν πρέπει να ασχολείται κανείς αφού απλά πέφτει στο επίπεδο τους, παρ'όλα αυτα θα κάνω μια εξαίρεση προς τιμήν των... ας τους αποκαλέσω τιμής ένεκεν.. "δημοσιογραφων" γνωστού αθλητικού site που μετά την παρουσίαση του Χανς Μπάκε, ανέβασαν ένα άρθο με τίτλο "Πες τα χρυσόστομε" και σημειώνει ως υπότιτλο "Ο Μπάκε ξεμπροστιάζει τον Μαλεζάνι". Δεν χρειάζετε να σας πούμε πιο είναι, με λίγο ψαξιματάκι θα το βρείτε εύκολα....

Τελικά γεμίσαμε με τυχάρπαστους "υπαλληλάκους" που προφανως ή δεν καταλαβαίνουν ή απλά παριστάνουν τους χαζούς (αγαπημένη συνήθεια των επαγγελματιών του χώρου).

Ερωτώ εγώ λοιπον. Όταν ο νέος προπονητής κράζει τον προκάτοχό του εκτός του ότι δείχνει ανυπόληπτος , και με έλλειψη διπλωματίας, επίσης προφανώς κερδίζει χρόνο!
Διότι αν τυχόν στις 20 Σεπτέμβρη π.χ. ο ΠΑΟ ειναι 18ος (Ω ΝΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ) τότε θα μπορεί να πει "Α δεν φταίω εγώ ο Μαλεσάνι φταίει γιατί η ομάδα δεν έχει σκοπο, συνοχή, αυτοσυγκέντρωση και δεν ξέρω εγώ τι άλλο! Σας τα είχα πει από τον Μάϊο!". Προφανώς το γεγονός ότι δεν είπε επί λέξει "χρειάζομαι χρόνο" να σημαίνει για μερικούς ότι εννοούσε πως η ομάδα θα παίζει στο 100% από αρχής πρωταθλήματος. Αλλιώς γιατί να αφήσει αιχμές για τον Μαλεσάνι? Θα μπορούσε απλά να σιωπήσει στο θέμα αυτό!

Ομως παρακάτω ο κύριος Μπάκε λέει επί λέξει: "Η προετοιμασία ξεκινά στις 3 Ιουλίου και το πρωτάθλημα από όσο ξέρω στις 20 Αυγούστου. Με τον τρόπο που δουλεύω, κατά τη γνώμη μου είναι ρεαλιστικός στόχος να είναι η ομάδα έτοιμη από πλευράς τακτικής και φυσικής κατάστασης. Πρέπει να είσαι έτοιμος όταν αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, διαφορετικά, απλά ψάχνεις δικαιολογίες!"

Ε ρε μεγάλε είσαι Θεος! Οχι απλά Θεός, είσαι Ο θεός!
Εγώ λοιπόν λέω στον κύριο Μπάκε αφού είναι ΤΟΣΟ σίγουρος πως η ομάδα θα είναι έτοιμη, πως με την πρώτη γκέλα στα πρώτα 5-6 παιχνίδια πρεπει να παραιτηθεί μόνος του λόγω ευθιξίας, αφού είχε δηλώσει πως "..Πρέπει να είσαι έτοιμος όταν αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, διαφορετικά, απλά ψάχνεις δικαιολογίες!". Επειδή όμως ο κύριος Μπάκε ΔΕΝ είναι τύπος που ψάχνει δικαιολογίες (κι αλλη μπηχτή στον πρώην προπονητή) τότε η μόνη επιλογή του θα είναι να φύγει.

Προφανώς κάποιοι γελάτε με αυτά και προφανώς καλά κάνετε. Γιατί εδώ στο... κχώρα που λεγκεται ελλαντα.. ο καθένας μπορεί να κανει και να λέει ότι γουστάρει.
Δυστυχώς η αχαριστία είναι κοινό γνώρισμα του λαού μας και εξηγούμε. Όταν προσπαθείς να χτίσεις μια νέα ομάδα με νεαρούς παίκτες και ταυτόχρονα να κάνεις πρωταθλητισμό ενώ βάλλεσαι από παντού δεν είναι ούτε το πιο εύκολο, ούτε και το πιο ευχάριστο πράγμα. Το παράδειγμα του Όσιμ στο παρελθόν είναι υπαρκτό και όσοι ήταν επικριτές του μετά μάζεψαν την γλώσσα τους και άρχισαν να τον εκθειάζουν. Εν ολίγης όλοι άρχισαν να γλύφουν εκεί που έφτυναν και το αντίθετο.

Και προφανώς δεν νομίζω να ασχολείται κανείς σοβαρά το εν λόγο site όταν γράφουν κείμενα ανυπόγραφα και με τόση εμπάθεια. Εκτός βέβαια αν ο τίτλος "Πες τα χρυσόστομε!-Ο Μπάκε ξεμπροστιάζει τον Μαλεζάνι" είναι γραμμένος με δημοσιογραφική αντικειμενικότητα και φυσικά χωρίς ίχνος εμπάθειας.
Αλλά βλέπετε αγαπητοί φίλαθλοι, είναι δύσκολο να εξηγήσεις τέτοια πράγματα περί αντικειμενικότητας, περι σωστού δημοσιογραφικου ρεπορτάζ και περί ζητημάτων τακτ, περί δημοσιογραφικής οπτικής παρατήρησης και καταγραφής, κ.λ.π., σε ανθρώπους που μέχρι πέρσυ στο χωριό τους κόβανε τον πατσά με τα νύχια.

Υ.Γ. Επίσης να τους μάθει κάποιος ποιος ήταν ο Χρυσόστομος. Πάντως δεν ήταν προπονητής!

CANDYMAN (there is only one).

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ