Ζεστός φαίνεται να είναι ο Ολυμπιακός στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο παρά τις αντίθετες προβλέψεις. Οι ερυθρόλευκοι κατόπιν υπόδειξής του Ερνέστο Βαλβέρδε αναζητούν 2 ποδοσφαιριστές για να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούν έναν επιθετικό που αγωνίζεται ως περιφεριακό φορ καθώς και έναν αμυντικό χαφ μιας και έπειτα από τον τραυματισμό του Ιεροκλή Στολτίδη, υπάρχει επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση στην συγγεκριμένη θέση.
Για την θέση του σέντερ φορ, το όνομα που διέρρευσε την τελευταία στιγμή έιναι αυτό του Μοχάμεντ Τίχτε της Ράσινγκ Σαντατέρ. Πρόκειται για έναν Αφρικανό ποδοσφαιριστή με κοινοτικό διαβατήριο, 24 ετών που διακρίνεται για την ταχύτητα και την ευχέρια του στο σκοράρισμα. Ο Τίχτε έχει αγωνιστεί στο Βέλγιο και την Ισπανία. Με την φανέλα της Στάνταρντ Λιέγης αγωνίστηκε 58 φορές και σημείωσε 21 τέρματα ενώ με την Άντερλεχτ αγωνίστηκε την σεζόν 2006-2007 όπου σε 30 αγώνες πέτυχε 21 γκολ, ενώ με την Σαντατέρ σε 45 συμμετοχές έχει σκοράρει 14 τέρματα. Ο ποδοσφαιριστής κοστολογείται περί τα 6εκάτ. ευρώ. Πέραν του Τίχντε ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και για τον Φάνη Γκέκα, κάτι που δεν επιβεβαιώνουν οι ερυθρόλευκοι.
Όσον αφορά την θέση του αμυντικού χαφ, όπως αναφέρεται στο σημερινό ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2εκάτ. ευρώ στην Ρόζερμποργκ για τον Τετεϊ με τους Νορβηγούς να ζητούν κάτι παραπάνω για να συνεναίσουν για την μεταγραφή ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει με τον παίκτη στο οικονομικό και στην διάρκεια του συμβολαίου. Εξαιρετικά δύσκολη χαρακτηρίζεται η περίπτωση του Ντιαμέ της Ράγιο Βαγιεκάνο που ζητά 3εκάτ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή ενώ ισχυρίζεται πως έχει προτάσεις από την Ρεάλ Μαρδίτης και την Σεβίλλη.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ