Άρης Ανέστη...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.5.06

Επιτέλους, μετά από μια πολύ κουραστική, εξοντωτική, θα έλεγα χρονιά για τον Άρη και τους οπαδούς του, ήρθε η δικαίωση, έστω κι αν αφήνει μια πικρή γεύση.
Σίγουρα, ο Άρης δεν έπρεπε να ανέβει ως τρίτος στην Α΄ Εθνική, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα όλη τη χρονιά, δεν μπορούσε να έχει περισσότερες απαιτήσεις.
Ως προς τον αγώνα, το παιχνίδι έληξε με νικηφόρο για τον Άρη σκορ 3 – 1. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο ως προς το θέαμα, με μια αδιάφορη Κέρκυρα που σε καμιά στιγμή δεν δικαίωσε τον τίτλο της ως πρωταθλήτριας Β’ Εθνικής.
Ο Άρης προσπάθησε από την αρχή του παιχνιδιού να πετύχει γκολ και ήταν εξαιρετικά άτυχος στα 40 πρώτα λεπτά. Η ανακούφιση ήλθε με το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Ντομορό ύστερα από την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Κέρκυρας. Το 2ο ημίχρονο κύλησε καλύτερα για τους Θεσσαλονικείς ύστερα από την επίτευξη του 2ου γκολ από τον Νεμπεγλέρα που βγήκε από ωραία συνδιασμένη προσπάθεια. Το κερασάκι στην τούρτα όμως έβαλε ο Κάσσερες, ο οποίος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ που είχε έντονη νοτιοαμερικάνικη σφραγίδα. Γενικά, αυτό που πρέπει να κρατηθεί από την φετινή χρονιά είναι η άνοδος της ομάδας και η ελπίδα ότι θα παίξει πολύ καλύτερα στην Ά εθνική.
Πάντως, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας είναι βέβαιο ότι οι «κακές» οι γλώσσες θα βρούν πολλα να πουν… Αυτό το τελευταίο να το λάβει σοβαρά η διοίκηση της ομάδας και να κάνει του χρόνου το καλύτερο δυνατό για τον ΆΡΗ προκειμένου να αποστομώσει όλους τους επικριτές του…
STRYPER

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ