Romendhal, Lequi, Antonsson, Linderoth και Hansson... Δεν σας λένε τίποτα τα ονόματα αυτά;
Να βοηθήσουμε...

Dennis Romendhal: 28 ετών, δεξιός μεσοεπιθετικός. Το συμβόλαιό του με την Τσάρλτον λήγει το καλοκαίρι του 2007 και οι Αγγλοι δεν τον υπολογίζουν για τη νέα σεζόν. Αρα λογικά θα πωληθεί σε αξία σαφώς μικρότερης της αγοράς του από την PSV Eindhoven (3.5 εκατομυρια Ευρώ). Ο ίδιος γνωρίζει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η προοπτική. Δύσκολη περίπτωση αλλά όχι ακατόρθωτη.

Mattias Lequi: Αργεντίνος (με Ιταλικό διαβατήριο) αριστερός και κεντρικός αμυντικός. Είναι ένα καλό "εργαλείο" και σίγουρα μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟ. Το μόνο αρνητικό; Ενδιαφέρονται πολλές ομάδες για την απόκτησή του (σύμφωνα με πληροφορίες και ο ΟΣΦΠ).

Andreas Antonsson: Κεντρικός αμυντικός, παίζει και λίμπερο. Είναι νεαρός σε ηλικία και πολλοί μιλάνε για μεγάλο ταλέντο. Στο Football Manager πάντως είναι καλός! :-P

Tobias Linderoth: Κεντρικό αμυντικό χαφ, παίζει και σαν κεντρικός μέσος (DM/MC). Δεν είναι κακός παίκτης o Σουηδός, αλλά σύμφωνα και με δηλώσεις του Τζίγγερ, η ομάδα ΔΕΝ χρειάζεται κι άλλο παίκτη στην θέση αυτή.

Petter Hansson: Σουηδός επιθετικός. Καλή περίπτωση επίσης, αγωνίζεται στην Austria Vienna. Δήλωσε πρόσφατα (όπως και ο Romendahl) ότι τον ενδιαφέρει να έρθει στον ΠΑΟ.
CANDYMAN

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ